Testsúly kontroll

SlenderMist Tropical Delite
SlenderMist Choccolate Fudge
SlenderMist Artic Mint
Természetes formula, mely elveszi az étvágyat és segít megakadályozni, hogy többet egyen a kelleténél. A SlenderMist az étkezések között optimális szinten tartja a szervezet tápanyag háztartását. A SlenderMist három féle ízben kapható: menta, csokoládé és trópusi gyümölcs. Mindegyikük segít a biztonságos és természetes fogyókúrában. Nassolja ezt! B6-vitamin, pantoténsav, króm, hidroxi-citromsav (HCA), L-karnitin.

Shape-Up Spray
A Shape-Up termék elsődleges célja, hogy segítse önt az állandó vagy alkalmi testsúly kontrollban. Ez az egyedülálló termék természetes módon, kizárólag gyógynövényekkel valósítja ezt meg. Amikor ön fogyókúrázik, a Shape-Up biztosítja a normális energiaszintet, a vitalitást. B12-vitamin, keserű narancs, koffein, króm, damiana, gyömbér, ginzeng, csalán, propolisz, szárcsagyökér (sarsaparilla).

Chitosan XL
A Chitosan-XL egy száz százalékig természetes alapanyagú termék, amit a kitin poliszacharidjából nyernek ki. Kitin található a homár, az osztriga és a rák, valamint egyéb kemény páncéllal rendelkező tengeri állatok külső, megcsontosodott vázában. A chitosan egyik fő jellemzője, hogy a maga nemében páratlanul jól tud zsírmolekulákhoz kapcsolódni. A chitosan a gyomorban kapcsolódik a zsírmolekulához, még mielőtt az metabolizálódna, tehát az anyagcsere folyamatában átalakulna. A Chitosan-XL megköti a zsírmolekulát, és megakadályozza, hogy az felszívódjon az emésztőrendszerben. A zsír a Chitosan-XL-hez kötődve kiürül a szervezetből. A Chitosan-XL rostjai abban különböznek más rostoktól, hogy pozitív ionikus töltéssel rendelkeznek. A pozitív töltés teszi képessé a Chitosan-XL-t arra, hogy a negatív töltésű zsírmolekulákat megkösse. A chitosan egy természetes, emészthetetlen, nem felszívódó rost. A chitosan megköti a zsírokat - egyben a zsírban oldódó vitaminok egy részét is. Ezért a korábban használt chitosan termékek a kúra végére táplálkozási hiánytüneteket okoztak. A VitaMist® Multiple nevű sprayt, mint értékes multivitamin formulát, ajánlott együtt használni, hogy megtartsuk a megfelelő tápanyagszintet.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web