Idegrendszer

VitaMist Relax
A Relax egyedülálló termék - mai korunk stresszes életvitele miatt tervezték. Javasoljuk mindenkinek és különösen azoknak, akik nehezen alszanak el, mert a tubus tartalma jótékony hatással lehet nyugalmunkra, ellazulásunkra. 5-HTP (5-Hydroxytryptophan), L-Arginine (L-Arginine HCl), L-Ornithine (L-Ornithine HCl), kányabangita kéreg, őszi margitvirág, komló, golgotavirág, vízmelléki csukóka, macskagyökér, vad saláta, borsmenta.

VitaMist B-Calm-Plex
A stressz hatására a szervezet gyorsabban használja fel a létfontosságú táplálékokat, mint normál esetben. A VitaMist® B-Calm-Plex ezeket az elveszett vitaminokat és ásványi anyagokat pótolja, kielégíti a szervezet igényét embert próbáló időben. B6-, B12-, C-vitamin, tiamin (B1-vitamin), niacin (B3-vitamin), pantoténsav, bioflavonoidok, kányabangita kéreg, cayenne, bíbor kasvirág (echinacea purpurea), komló, vad saláta, magnólia kéreg, golgotavirág, őszi margitvirág, csipkebogyó, vízmelléki csukóka és fűzfa kivonatok.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web