Energia és sport

VitaMist NRG Mist
Az acetil-L-karnitin aminosav és az alfa-lipol sav kombinációja olyan potenciális és sokoldalú antioxidáns, mely energetizálja testünket és elménket. Vitalitásunk szoros összefüggésben áll a sejtplazma karnitin tartalmával. Visszafordítja-e az NRGMist a biológiai órát? Ezt ugyan nem ígérhetjük, de a válaszban nem fog csalódni! Acetil-L-karnitin, alfa-lipol sav, E-vitamin.

VitaMist Revitalizer
Növelje energiaszintjét akkor, amikor a legnagyobb szüksége van rá. A Revitalizer természetes gyógynövény alapú B-vitaminokat tartalmaz. Kellemes ízesítése felüdíti egész napját és friss leheletet biztosít. A-, B1-, B3-, B6-, B12-, E-vitamin, glicin, poliszorbát, L-cisztein, gyömbér, édesgyökér, zab, petrezselyem, golgotavirág, csipkebogyó, schizandra.

VitaMist Warm UP
A Warm Up felkészíti a szervezetet az edzés során fellépő megnövekedett oxigén, energia és más igényekre. A Warm Up a teljesítmény növelését segíti, késlelteti a kimerültséget és csökkenti a szabadgyökök okozta károsodás esélyét. Hozzájárul a vérkeringés és a zsíranyagcsere fokozódásához, és megelőzi az oxidatív károsodást. A vérkeringés növeléséhez természetes úton, fokhagyma olaj és borsosmenta olaj kivonatokkal járul hozzá. A bene lévő L-karnitin kiemelkedően hatékony zsírégető, mely növeli az elraktározott zsír lebontását, majd energiává alakítását.A formulában található E-vitamin segíti az intenzív edzés során felszabaduló szabad gyökök semlegesítését. Támogatja az edzés alatt megnövekedett igényt a B-vitaminok: tiamin, pantoténsav és B12-vitamin iránt.

VitaMist FullSpeed
A Full Speed a sejtek energiaforrását glükózzal, valamint leucin és valin aminosavláncokkal egészíti ki, hogy eképp késleltesse a légszomj (anaerob úton) és a kifulladás kialakulását, vagyis a bizonyos "holtpont" elérését, melyet állóképesség növelő edzés közben már mindannyian megtapasztaltunk. Az izomgörcsök esélyét a kálium és foszfor csökkenti. A Koenzim Q10 óriási energia és állóképesség növekedést idézhet elő a hatékonyabb oxigénfelvételnek köszönhetően.

VitaMist Cool Down
A Cool Down tartalmazza mindazokat az összetevőket, melyre a szervezetnek szüksége van a szigorú fizikai megterhetést követően az izmok felépülésében és növekedésében. Ginzeng kivonatot is tartalmaz, melyről megállapították, hogy csökkenti a regenerálódás időtartamát, növeli az izmok erejét és csökkenti a meghúzódott izmok oxigén igényét. Esszenciális aminosavak segítik az izomszövetek gyógyulását és növekedését. A hozzáadott B-vitaminok pótolják az edzés során bekövetkezett tápanyag veszteséget.

VitaMist Advance Performance
VitaMist Extend Performance
VitaMist Renew performance

VitaMist Performance Before
VitaMist Performance During
VitaMist Performance After


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web