Kihez forduljon?

Amennyiben felkeltette az érdeklődését és szeretne egy ilyen kezelést igénybe venni, a következőket kell figyelembe vennie:

Az egészségünk alapfeltétele az étkezés, a mozgás és a harmónikus érzelmi állapot.

A természetes étkezés nélkül minden javulás csak átmeneti, mint ahogy a mozgáshiány, mozgásszegény életmód is mindenképpen a test romlásának forrása.

Partnereink akkor tudnak segíteni, ha Ön hajlandó azokon a téves szokásokon változtatni, aminek következtében az egészsége megromlott.

Időpont egyeztetéskor első teendő, hogy ezek tisztázásra kerülnek, mielőtt kezelésre kerülne sor. Tapasztalataink szerint a jelentkezők többsége természetellenesen táplálkozik és a rendszeres mozgás is hiányzik. Amennyiben az étkezés és a mozgás rendben lenne, nyilván  érzelmi oka van az elváltozásának, vagyis érdemes a Biologika Szabadegyetem konzulensei közül választani valakit, akivel szívesen feltárja ezen okokat, hogy a hasonló természetes elváltozásokat el tudja kerülni, és megértse, hogy mi is történik. De a sorrend mindenképpen a fizikai feltételek tisztázása és csak azután érdemes érzelmi konfliktusokat keresni. 
Vizsgázott partnereink is végeztek vagy végeznek Biologika tanfolyamot, vannak közöttük Biologika konzulensek is, vagyis felelősen és  biologikusan gondolkoznak.
A MuscuLogikus kezeléssel jelentősen csökken vagy megszűnik a fájdalom, és a test visszanyeri vagy közelíti eredeti képességeit az adott területen. A kezelést követően a gyógyulási folyamat tovább folytatódik, ha a kliens megtartja a musculógus által javasolt életmódbeli változtatásokat.

Balesetek következtében történt elváltozások is pozitív irányba indíthatók a MuscuLogikus kezelés módszerével és a műtétek utáni rehabilitáció is sokkal gyorsabb és eredményesebb lesz. Kockázat nélküli mellékhatásmentes megoldás lehet várandósok vagy szoptatós kismamák számára is.

Ahhoz, hogy el tudja dönteni, szeretné-e ezt a módszert igénybe venni, nézze meg néhány videónkat a YouTube-on a Biologika Szabadegyetem jóvoltából.

A keresőbe elég, ha beírja: Gajáry Erika YouTube

Partnereink professzionálisan felkészült emberek, akik megfelelő hozzáállással, felkészültséggel és gyakorlattal rendelkeznek. 
Mivel a képzés folyamatos, a lista is folyamatosan bővülni fog. Ezért, ha Ön nem tud egy távolabbi helyre elutazni, érdemes később visszatérni az oldalra, hátha az Ön lakókörnyezetéhez közelebb lesz egy-egy felkészült partnerünk, hogy segítsen Önnek. Képzéseinken olyan emberek is részt vehetnek, akik csupán családi és baráti körben használják a tanultakat. Az alábbi listán azok szerepelnek, akik vizsgát tettek, számot adtak tudásukról, és megfeleltek a követelményeknek. Fontos, hogy továbbképzéseken keresztül naprakész tudással rendelkeznek. Amennyiben valaki Musculogusnak nevezi magát, ilyen címen vállal kezelést, fogad el érte díjazást és ezen a listán nem szerepel, úgy az illető jogsértő magatartását kérem jelezzék felénk.

Vizsgázott partnereinket és publikus adataikat a "Vizsgázott partnerek" menüpontban találja.

A védjegyhasználatra már nem jogosult személyek listáját a legfrissebb hírek menüpontban találhatják meg.

 


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web