Nők részére

VitaMist Lady Mate
A Lady Mate teljesen természetes, gyógynövény összetételű táplálékkiegészítő, melynek komponenseit századokon keresztül alkalmazták a menstruáció idején fellépő hangulatingadozás, ingerlékenység és depreszió esetén. A termék B-vitaminnal kombinálva az energiát is növeli. B6-, B12-vitamin, tiamin (B1-vitamin), niacin (B3-vitamin), pantoténsav, folsav.

VitaMist Folacin
A folsav a B-vitamin csoport tagja, mely segít a vörös- és fehérvérsejtek képzésében, a nukleinsavak termelődésében, valamint a DNS és RNS molekulák szintézisében. Közreműködik a véralvadáshoz szükséges vérlemezkék képződésében. A folsav növeli az energiát és a jó közérzetet. B6-, B12-vitamin, folsav.

VitaMist Prenatal
A Prenatal olyan vitaminpótló, amely a terhességre való felkészülés kezdetétől a szoptatás végéig segíti a szükséges tápanyagok szervezetbe juttatását. A vízben oldódó és zsírban oldódó vitaminok egyensúlya támogatja a magzat egészséges fejlődését anélkül, hogy az édesanya gyomorműködését megzavarná, mint például a tabletták. A-, B6-, B12-, C-, D-, E-vitamin, tiamin (B1-vitamin), niacin (B3-vitamin), folsav, pantoténsav, béta-karotin.

VitaMist CalMag
Ennek a spraynek az előnye kettős: egyrészt magas gyógynövénytartalmú táplálékkiegészítő, másrészt gondoskodik arról, hogy a kálcium, magnézium és D-vitamin együtt, egymás hatását erősítve elősegítse az egészséges csontállomány megőrzését. C-, D-vitamin, kálcium, magnézium, alfalfa, cickafark, cayenne, édeskömény, gyömbér, mályva, rozmaring, zsálya, tölgyfa kéreg, betónia fa.

Serene Anti-Oxidant
A Serene Anti-Oxidant spray nélkülözhetetlen része a bőrápoló termékeink minden igényt kielégítő választékának. Merthogy a "szépség belülről fakad". A bőr öregedése az élet velejárója, de az idő előtti öregedés megelőzhető. A megoldást a megfelelő tápanyagbevitel, az egészséges életmód és a Serene bőrápolók napi használata kínálja. A Serene Anti-Oxidant Spray a bőr szépségének hangsúlyozásában elérhető legjobb eredményeket hivatott szolgálni. Teszi ezt a sejtek védelme és megújulása által - a természet erejével, a VitaMist® támogatásával.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web