Féldrágakövek

A legjobb minőségű féldrágakövek vannak benne. Pozitív rezgésüket átadjáka víznek, és ez a vízkristályokat láthatóan harmonikussá formálja, így az ember ismét ráébred a jó minőségű víz fontosságára és felismeri azt is, hogy saját maga is képes pozitívan hatni a vízre és ezáltal a környezetre is.  

Tigrisszem
Azt tulajdonítják a tigrisszemnek, hogy minőségi fényt és melegséget sugároz, ami  áthatja  a  hasüreget  és  az  egész idegrendszert.  Felnyitja  a  szemünket  az  élet  szépségeire, még az apró dolgokban is. Fizikai síkon a kisagyra, a solarus plexusra,  a csontokra, izületekre és az ínszalagokra hat. Gyógyító  kőként  előnyben részesítik  hasonló  állapotokban,  mint  az  epilepszia, kóma, szellemi hanyatlás és agyvérzés; gyomorbetegségeknél, és mozgásszervi problémáknál, mint a reuma, Scheuermann  kór,  és a gerincoszlop valamint a porckorongok bántalmainál.

Szodalit
A szodalit megnyitja a szabadság kapuját, ahhoz segítve bennünket, hogy a kulisszák mögé tudjunk nézni. Felnyitja a szemet, a fület, a légzést és a torkot, és  felébreszti  a  bátorságot,  hogy  ennél  fogva  felismerjük  a  valóságot.  Fizikai   szempontból harmonizálja a  mirigyrendszerünket, főként az agyalapi mirigyet és a  hipotalamuszt. Ennek következtében optimalizálja az immun- és hormonrendszerünket, és érzelmileg kiegyensúlyoz.

Jáspis
A jáspisnak az a feladata,  hogy két lábbal a földön tartson bennünket, emiatt az ametiszt nélkülözhetetlen  kiegészítője. Erősíti a vért és a csontokat és azt a nagy "IGEN"-t közvetíti felénk, mellyel a  Föld  üdvözöl bennünket.  Megújítja  a májat, a gyomrot,  a lépet és a hasnyálmirigyet, ezáltal  segít az emésztési  problémáknál és  mindenfajta étkezési rendellenességnél.  A  nőkre rendkívül  jó hatással van, kiváltképpen  terhességkor,  menstruációs problémák esetén és  a változó korban.

Ametiszt
Az ametisztet úgy használják, mint oltalmazó követ. Úgy szolgál, mint egy antenna . A kozmoszból jövő új energiák és információk számára, és segít nekünk abban is,  hogy agyunk képes legyen ezeket megérteni és átváltoztatni. Legfőképp a fej területén érzékelhető gyógyító hatása,  - fejfájás és migrén ellen,
segít ellazítani az agyat koncentrációs és tanulási problémáknál, valamint erősíti bennünk a hitet, hogy az életnek felsőbbrendű célja van.

Aventurin
A aventurint a szívre, májra és az epehólyagra gyakorolt gyengéd harmonizáló hatása miatt kedvelik. Felidézi, hogy kik vagyunk valójában, és segít megtalálni létezésünk szerinti helyünket az életben. Fizikai síkon a "bőr köve" - ként  tisztelik, és segít elszállítani az ártalmas anyagokat a vérből és a nyirokrendszerből. "Szív-erősítőként" lecsendesíti a sokkot és a traumát, és belső békévé alakítja át.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web