Legfrissebb hírek

A Kossuth Rádió "Napközben" műsorában elhangzott riportot az alábbi linkre kattintva lehet visszahallgatni: MEGNYITÁS (.mp3)

***

Már 20 sikeres vizsgát tett partnerünk közül lehet választani a "vizsgázott partnerek" menüben, adataik feltöltése folyamatos, kérdés esetén e-mailben válaszolunk: musculogika@musculogika.hu

***

A védjegyhasználati szerződés módosítása szükségszerűvé vált. A változás mindössze annyi, hogy a védjegyhasználók számára évi két ingyenes továbbképzésen kötelező részt venni, hiszen ez egy teljesen új és fejlődő módszer, aminél kiváltképp fontos, hogy a módszer alkalmazója naprakészen tartsa a tudását. A megújító vizsga, ami szintén a módosításkor került bevezetésre, a minőség biztosítását hivatott garantálni.

Korábban védjegyhasználó partnereink közül az alábbiak vagy nem vállalták a megváltozott feltételeket, vagy megszűnt a szerződésük, ezért Ők már nem nevezhetik magukat musculogusnak és nem vállalhatnak musculogikus kezelést, továbbá nem nyilatkozhatnak a módszerről, hiszen tudásuk nem naprakész. Amennyiben korábban igénybe vették a szolgáltatásukat, kérjük, hogy a jövőben másik partnerünk segítségét kérje a "vizsgázott partnek" menüben megjelenített listából.

Védjegyhasználatra már nem jogosult személyek listája:

 

 

 

 

 

 


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web