Különlegességek

VitaMist ProFlex
Várva várt termék mindazoknak, akik szeretnék megőrizni az ízületek és porcok egészségét. Fő összetevője a glükózamin-szulfát, mely az ízület szöveteinek természetes alkotóeleme. Ez az anyag alternatív megoldásként használható az Acetaminophen, Aszpirin és egyéb - nem szteroid - gyulladásgátló gyógyszerek helyett. A legtökéletesebb táplálék ízületeinek. C-, D-vitamin, glükózamin-szulfát, kondroitin-szulfát, kálcium, mangán, bór.

VitaMist CorPlex
Ez a táplálékkiegészítő bárkinek hasznára válik. Egyedülálló összetétele kipróbált, szívműködést erősítő vitaminokat és tápanyagokat tartalmaz. A benne található koenzim Q10 bizonyítottan olyan tápanyag, amely hozzájárul az izmok anyagcsere folyamataihoz, ezáltal a szív teljesítőképességét is növeli. C-, E-vitamin, L-lizin, L-prolin, gyömbér, koenzim Q10, fokhagyma, hagyma, rozmaring, csipkebogyó.

VitaMist Echinacea+G
Immunrendszer erősítő készítmény aranypecséttel, fokhagymával és megfelelő mennyiségű E-vitaminnal, a méz és a citrom kellemes ízével. Bíbor kasvirág (echinacea purpurea), E-vitamin, fokhagyma kivonat, méz, citrom aroma, aranypecsét.

VitaMist Ex-O
A maga nemében páratlan, szabadalmaztatott gyógynövény keverék, amely segít tisztán tartani és átjárhatóvá tenni az arc- és homloküreget, valamint a légcsövet. Minden légvétel olyan édes, olyan felpezsdítő és teljes, mintha a természet lágy ölén tenné! Borsmenta olaj, cayene, bíbor kasvirág (echinacea purpurea), kerti székfű, gyömbér, aranypecsét, vad saláta, csalán, betónia fa.

VitaMist Replenish for smokers
Segít leszokni a dohányzásról. A vitaminok és gyógynövények olyan különleges kombinációja, mely jelentősen csökkenti a nikotinéhséget. B6-, B12-, E-vitamin, bioflavonoidok, kék poloskavész, lapulevél, bíbor kasvirág (echinacea purpurea), komló, magnólia, propolisz, csúszós szilfa, betónia fa.

VitaMist VitaSight
Ez a termék a tápanyagok olyan különleges kombinációját tartalmazza, amely bizonyítottan segít a szem egészségének megőrzésében. A VitaSight erős antioxidánsokat és a szem kezelésében évszázados múlttal rendelkező tápanyagokat alkalmaz a látás minőségének javítására. A-, C-, E-vitamin, béta-karotin, cink-glükonát, szelén, fekete áfonya és csipkebogyó kivonat, lutein.

VitaMist Herbal Re-Leaf
Hagyja, hogy a természet ereje csökkentse fájdalmait! A több mint tucatnyi gyógynövény páratlan együttes hatása évszázadok óta ismert. B6-, B12-vitamin, tiamin (B1-vitamin), niacin (B3-vitamin), pantoténsav, cayenne, kányabangita kéreg, bíbor kasvirág (echinacea purpurea), kerti székfű, komló, magnólia, golgotavirág, csipkebogyó, őszi margitvirág, vízmelléki csukóka, vad saláta, fűzfakéreg.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web