Arctorna

Az arctorna áttekintése

Hiába selymes a bőre, mégis csak azt mutathatja, ami alatta van, az egyre  fáradó, megereszkedő izmot. 26 éven felül elindul a folyamat...  Ám ha tornáztatja az arcát, nem alakul ki tokája, szarkalába, nem ráncosodik a nyaka, friss, fiatal marad az arca, nem válik ötszögletűvé. Az eredményt már 3 hét múlva látni fogja, 3 hónap elteltével pedig már mások is észreveszik!  Kitartó gyakorlással elérheti, hogy 10 évvel fiatalabbnak látsszon a koránál.
Ne hagyja, hogy az évek győzzenek a vonásain! Az arca karakterére szabott gyakorlatokkal elérheti, (még ha Ön idősebb is) hogy visszanyeri fiatalságát, hiszen a meglazult részeken feszesebbé válik és nő az izomtömeg, tehát  fölötte kisimul a bőr. Speciális módszerrel kidolgozott gyakorlataink egyáltalán nem ráncosítják és törik a bőrét, sőt javítják a vérellátását, fokozzák a nyirok- keringést és így a kozmetikus munkája is eredményesebb lesz. Idősebb  korban éveket visszanyerhet, hiszen arctornával lelassítható az öregedés folyamata.

Az arcunkon minden meglátszik, az öröm, a bánat, a pillanatnyi hangulatunk és a  lenyomat, amit az évek hagytak rajtunk. Ránk van írva a jellemünk, a sorsunk.  A karakter a korral mélyülő vonásokból jól olvasható. Ez az, ami az első benyomást  adja rólunk és alapja lehet annak, amit mások hisznek egy pillantás után, hiszen a vázlatos - mondhatni előítéletes kép már az első találkozáskor kialakul a másikban.  Az arc összefoglaló képet ad rólunk, olyan pillanatfelvételt a másik agyában, amit  aztán nehéz megváltoztatnunk. Pedig még csak állunk egymással szemben és meg se szólaltunk. Szép, üde, gondozott, vagy gyűrött, ápolatlan, elhanyagolt. sorjáznak az agyban a jelzők, amik aztán meghatározzák a további vélt tulajdonságokat.

A következtetés sem marad el - ha szép, ápolt, gondozott, akkor szívesen találkozom,  beszélgetek vele, örömmel bízok rá munkát, mert bizalomgerjesztő. Ha gyűrött,  ápolatlan, elhanyagolt, akkor magával se tud mit kezdeni, mit várjak tőle? Vesztes!  A "vesztes-szag" messziről érezhető és riaszt! 

A kulcs a kezünkben van! Az arcunkat magunk formázhatjuk! Sokkal több az arctorna, mint gyakorlatok összessége! Lehetőség arra, hogy tudatosan befolyásoljuk annak  az első, nagyon fontos véleménynek a megalkotását! Persze ez csak az egyik  hozadéka, a másik ennél sokkal fontosabb, hogy nem alakul ki a külsőnk romlásával járó önbizalomvesztés, az amitől minden 40 évét betöltött nő fél. Tartanak ettől a férfiak is, mert ma a fiatalság kultusza hamar elveszi tőlük az érvényesülés lehetőségét.  De ők is formázhatják az arcukat, ez csak elhatározás kérdése, ráadásul az izmaik  erősebbek, mint a női izmok, ezért az arcedzés hamarabb látszik rajtuk.

A módszer megalkotója...

Mindig érdekelt a természet: a növények, az állatok, az ember. Ahogy végig gondolom rádiós és televíziós pályámat, a legtöbb riportom tudományos témájú volt, mert szenvedélyesen foglalkoztatott az ember, azok az élő szerkezetek, amelyeket a teste rejt. Sokszor jártam műtőkben, rengeteg orvossal beszéltem, egy kisebb könyvtárnyi könyvet elolvastam magánszorgalomból és azért, hogy fölkészüljek ezekre az interjúkra. Minél több ismeretet szereztem, annál többször jutott eszembe, hogy miért is nem lettem pszichológus vagy orvos?

Az arc formálásához persze mindez kevés volt. Kellettek az évek, amelyek ráncokat hagynak rajta és kellett az az idővel szembeszálló akarat, ami végül ahhoz vezetett, hogy fölépítsek egy rendszert, amely az arcomat megvédi az idő rombolásától. Évekig kísérleteztem, mire előállhattam a kész tervvel, az arctorna rendszerével: több mint 200 gyakorlattal, amelyek nem csak rajtam segítenek, hanem másokon is. 

Bojtor Márta elérhetősége: +36 30 337-9957   -  www.arctorna.hu   itt is átlinkelhet külön ablakban az oldalra.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web