Kutyáknak

Vita Canine
A kutyák legjobb barátja ez a májas ízesítésű multivitamin készítmény. Az energiát a B-vitaminok biztosítják. E-vitaminon, kálciumon, foszforsavon kívül még 14 különböző vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. A Vita Canine kiváló tápanyagpótló, segít abban, hogy kutyája sokáig legyen boldog és egészséges. Linolsav, kálcium, foszfor, mangán, cink, A-, B12-, D-, E-vitamin, tiamin (B1-vitamin), ribolflavin (B2-vitamin), pantoténsav, niacin (B3-vitamin), piridoxin (B6-vitamin), folsav.

Dog Ease
A Dog Ease biztonságos és hatékony készítmény. Glükózaminszulfáttal és kondroitin-szulfáttal kombinált egyedülálló multivitamin termék. Utóbbi két összetevő segíti a csontok és ízületek épségének megőrzését. Ideális idősebb kutyák számára, de közkedvelt táplálékkiegészítő a kölyök és más korosztályú kutyák tulajdonosai körében is. Glükózamin-szulfát, kondroitin-szulfát, linolsav, mangán, D-, E-vitamin, kolin.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web