Super Cal-Pro

A Super Cal-Pro egy fantasztikus újdonság a vitamin és táplálék-kiegészítő termékek széles palettáján. Kellemes ízű, könnyen elkészíthető, cukormentes kalcium-protein ital, mely magas fehérje, vitamin, kollagén és kálcium tartalmú egyedülálló tápanyag kombináció. Fogyasztása biztosítja a szervezet számára azokat a természetes anyagokat, melyek a bőrben, hajban és a körmökben található kollagénszintet emelik és állítják helyre. A kollagén felelős az ízületek rugalmasságáért is.
 
Az évek előrehaladtával vagy orvosi műtétet követően szinte lelehetlen, hogy a napi táplálkozás során 70-100 gramm fehérjét juttassunk a szervezetünkbe, vagyis egészségünk megőrzésének érdekében szükségünk van egy hatásos protein termékre. A protein az izomépítésben is segít.
A Super Cal-Pro ezenkívül tartalmaz még kálciumot, mely a csontok és fogak felépítésében ugyanolyan fontos szerepet tölt be, mint az izomösszehúzódásban, valamint szoros összefüggésben áll a vérnyomással és a sejtmembránok egészséges működésével.  D-vitamin, C-vitamin, kálcium, foszfor, vas, magnézium, cink, króm, réz, mangán, molibdén, szelén.

A Super Cal-Pro termék azt a célt szolgálja, hogy a megfelelő alapot biztosítsa a mindenkori egészség, vitalitás és a jó közérzet megőrzéséhez.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web