Felelősségvállalás

A WaterStar vizeskancsó kézzel készített minőségi termék. A kis buborékok és csekély egyenetlenségek a kézi munka látható jegyei, melyek kihangsúlyozzák minden darab egyediségét.

Ezen kívül felhívjuk szíves figyelmét, hogy az egyes köveknek tulajdonított gyógyhatások nem tekinthetők gyógyulási ígéretnek. Ezek sokkal inkább az évszázadok során megfigyelt finomenergetikai információs színképek, amelyek nem automatikusan lépnek működésbe, hanem arra hivatottak, hogy segítsék a test és a lélek öngyógyító mechanizmusát. Ennélfogva különleges gyógyulási folyamatért kötelezettséget nem vállalunk.

Tisztítás:
A WaterStar vizeskancsó kristályüvegből, kézzel készített minőségi termék. Felhívjuk figyelmét, hogy a túl magas hőmérséklet miatt nem szabad a korsót mosogatógépben tisztítani! A vízkövet szerves citromsavval lehet gyengéden eltávolítani róla.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web