A MuscuLogika története

Az általam MuscuLogikának elnevezett módszer az izmok/ínszalagok rendellenessége miatt létrejött mozgásszervi korlátozottságok és fájdalmak azonnali megszüntetését vagy lényeges javulását teszi lehetővé.

Én személy szerint Zolnai Antal reflexológus sok évtizedes tapasztalatait és gyakorlati megfigyeléseit rendszereztem úgy, hogy a saját több évtizedes gyakorlatomon keresztül és a BioLogikus gondolkozást alaptételnek tekintve megmagyarázom azokat a tapasztalatokat és kezelési eljárásokat, amik üzembiztosan működnek minden ember számára.

A kezelések hatására megkönnyebbült emberek folyamatosan inspiráltak arra, hogy osszam meg ezt a tudást, és végül nekiláttam ennek a sok sikert és örömöt hozó, de fáradtságos és véget nem érő tevékenységnek.

Testünket, csontrendszerünket, megszámlálhatatlan mennyiségű izom és ínszalag tartja össze és tartja szét olyan tisztes távolságban, hogy terhelés hatására a csontok ne érjenek egymáshoz, fájdalmat és kínt okozva ezzel.

Meglátásom szerint fizikai szinten az izom/ínszalag működés az egészség alfája és omegája, melynek hátterében az automatikus agy, mint egy bio-számítógép biztosítja a következő másodperc túléléséhez szükséges optimálisan legjobb biológiai megoldást.

Izomműködés szabályozza a vérkeringést, a nyirokkeringést, az érzékelést, látást, hallást, az anyagcserét, a légzést, stb. és szinte minden, ami a testünkben és a testünkkel történik, a különböző, izmaink/ínszalagjaink állapotától meghatározóan függ.

Példaképp említeném, hogy amikor egy feszülő izom/ínszalag a nyirokkeringést akadályozza, ödémásodni, „dagadni” fog az érintett rész, hiszen akadályoztatott a nyirokfolyadék áramlása. Ugyanakkor, ha ez a probléma egy vénás keringési szakaszt érint, az illetőnek visszeres problémái lesznek, vagy ha valamelyik idegpálya kerül az izomszakasz vagy ínszalag szorító gátlása alá, zsibbadás, bénulás lesz a tünet.

Mindezeket azért merem leírni, mert számtalan esetben megbizonyosodtam arról, hogy amennyiben megtaláljuk a feszülő izmot/ínszalagot, és meg tudjuk szüntetni a feszülést, a panasz azonnal megszűnik. Ha mindeközben meg is értjük, hogy az elváltozás miért jött létre, lehetőségünk nyílik rá, hogy teremtő lényként megváltoztassuk egészségi állapotunkat, és a későbbiekben a betegség helyett az egészséget válasszuk.

Az „Új Germán Gyógytudományt”, az „Új Medicinát”, vagyis a Hamer Doktor által felismert törvények és összefüggések rendszerét ma a Biologika Szabadegyetem oktatóvideóin keresztül, a Szabadegyetem tréningjein, a Szerv Atlasz tanulmányozásával és a konzulensekkel való konzultációkon keresztül ismerhetjük meg. Ezen ismeretek nélkül élni ma olyan, mintha valaki jogosítvány nélkül kimerészkedne a nagyvárosi forgalomba valamilyen közlekedési eszközzel.

A BioLogika szerint az izmok, ínszalagok, vagyis a kötőszövetek elváltozásai mögött a csökkent önértékelésünk áll. Nyilvánvaló, hogy azért ilyen mértékűek a mozgásszervi elváltozások, vagy az izomrendszer elégtelen működése következtében kialakult kihívások, mert manapság a megfelelési kényszer akár a családban, akár a munkahelyen akár az élet bármely területén olyan súllyal nehezedik az emberekre, hogy ennek tudatos felismerése nélkül észrevétlenül is belesétálunk ebbe a csapdába. Szükségtelen elvárásoknak kellene megfelelnünk, és sikerorientált világunkban gyorsan képesek vagyunk alul értékelni magunkat és már benne is vagyunk egy jó kis elváltozásban. A MuscuLogika segítségével, a test öngyógyító rendszerét használva le tudjuk csökkenteni vagy meg tudjuk szüntetni a test helyreállítási szakaszában jelentkező fájdalmakat, ami nem kis dolog, és felismerve az összefüggéseket, lehetőségünk van a változtatásra, hogy többé ne kerüljünk ilyen helyzetbe. Fontos az is, hogy megismerve testünk eme csodálatos képességét, rá kell döbbennünk teremtő lényegünkre, s ennek segítségével a harmónia megtapasztalása tovább tud segíteni bennünket ezen az úton, ahol a személyes felelősségvállalás sorsunkért csupán az első lépés. Később ráébredünk, hogy ez a felelősségvállalás képes utat nyitni számunkra az igazi szabadsághoz.

Tevékenységem során sokszor és sokan mondták, hogy különleges képességekkel rendelkezem, azért tudok segíteni másoknak.

A 2017-ben indított tanfolyamjaimon részt vevő emberek bebizonyították, hogy nem én rendelkezem különleges képességekkel, hanem a testünkben létezik ez az öngyógyító rendszer, csak meg kell ismerni és megfelelően kell használni. Akik megtanulják és gyakorolják, képesek rá, hogy ugyanolyan eredményeket érjenek el, vagyis Nekik köszönhetem, hogy a módszer hatásossága minden kétséget kizáróan bebizonyosodott.

Mi mindannyian teremtő lények vagyunk, és felelősek vagyunk minden elváltozásunkért, akár tetszik ez, akár nem. BioLogikus gondolkozás nélkül nem értjük, hogy mi miért történik velünk és teremtő energiánkat elpocsékoljuk félelmeink manifesztálásaira.

A módszer nem öngyógyításra való, de minél többen vagyunk képesek egymásnak segíteni, annál jobban kitágul ez a szemléletmód és aszerint fog növekedni és összeadódni ez a csodálatos tudás.

Akinek van kedve, tartson velem ezen a felfedező úton, mert együtt tudjuk felismerni és beazonosítani az eddig  ismeretlen helyreállító receptorokat mindenki jobb közérzete érdekében.

A tanfolyamokról bővebb információt a tanfolyami naptárunkban talál, de kérhet információt telefonon vagy e-mailben is:

musculogika@musculogika.hu

36 20 328 37 55


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web