Sprayvitaminok

Sprayvitamin termékek | részletek
Kolloidterápiáról a szaksajtóban | részletek

A Nutura® spray-nek egyedülállóan sikerült forradalmasítania a módot, ahogyan a vitaminokat szervezetünkbe juttatjuk. Becslések szerint a népesség 50%-a szed valamilyen vitamint tabletta formájában. A tabletták azonban közel sem jelentenek tökéletes megoldást.

Előfordulhat, hogy ezek a tabletták fel sem oldódnak, mire elérik a vékonybél azon szakaszát, ahol a felszívódás megtörténik, vagyis a vitamin nem jut el a sejtekhez. Vagy ha fel is oldódnak, lehet, hogy nem értintkeznek elegendő ideig a vékonybél falával, ami szintén megakadályozza a teljes felszívódást. Felmerülhet ezen kívül az is, hogy egyfajta "rivalizálás" alakul ki a felszívó területeken a felszívódás mechanizmusának köszönhetően. Vas tabletta szedése például cink elégtelenséget okozhat, hisz azok a területek, ahol a vas felszívódása történik, nem képesek egyidőben a cinket is fogadni.

A fenti felszívódási problémákon túl a legnagyobb problémát a kötőanyagok jelentik, melyek segítségével az összetevők tabletta formát öltenek. Mindezeken kívül a tabletták is okozhatnak egyfajta jojó-effektust, mely akkor jelentkezik, ha a tablettából felszívódott mennyiség több, mint amit a sejtek fel tudnak használni. Ilyenkor több van a szervezetben, mint amire szüksége van. Mivel azonban tárolni nem tudja, hamarosan kiürül. Mire a sejtek készen állnak újabb tápanyagok felvételére, azok már nincsenek ott, vagyis a szervezet igénye nem teljesül, hiába fogyasztott megfelelő mennyiséget.

Mindezekre a problémákra megoldást jelentenek a Nutura® spraytermékek, melyek a szájnyálkahártyán keresztül juttatják a vitaminokat közvetlenül a vérbe. Ezzel a világszabadalommal védett módszerrel a legtisztább tápanyagok vizes oldatban jutnak el a tubus szórófejéhez.

Csak fújjon a sprayből a szájába, és a megfelelő tápanyagok a szájnyálkahártyán keresztül azonnal felszívódnak, kikerülve a teljes gyomor- és bélrendszert. Vagyis a spray lehetővé teszi, hogy a bejuttatott anyagok perceken belül eljussanak a véráramban a sejtekig.

A Physicans’ Desk Reference (PDR = Amerikai orvosi kézikönyv) a recept nélkül kapható gyógyhatású készítmények és táplálékkiegészítők közül a legjobbnak ezt az egyedülálló felszívódási módszert találta arra, hogy biztosítsuk a szervezet igénye szerinti szükséges vitaminokat és tápanyagokat. A szájban történő felszívódás hatékonysága, valamint használatának kényelme tökéletes kombinációja található a  táplálékkiegészítő spraykben, melyek egész nap biztosítják a tápanyagok utánpótlását és fenntartják ezek kombinációját a vérben.

A Nutura® táplálékkiegészítő család használata közben nem kell aggódnia a mesterséges adalékok miatt. Jojó-effektus a felszívódásban? A vitaminspray ezt is kizárja. Két fújásnyi adag naponta négy alkalommal már biztosítja a szervezet számára az egészséges vitamin és tápanyagellátást.

A közelmúltban a legfőbb gondot a táplálékkiegészítők bevitele során azok íze okozta. Épp ezért az az ötlet, hogy a vitamint közvetlenül a szájba fújjuk be, nem tűnt valami vonzónak. A megoldást egy apró trükk jelentette, a tápanyagok ízesítése a hatékonyság csökkentése nélkül. Több éves alapos fejlesztési munka eredményeként a Nutura® úgy oldotta meg ezt a problémát, hogy minden egyes Nutura® spray természetes, finom gyümölcslével ízesített. Ez frissítő ízt hagy a szájban, mialatt a tápanyagok gyorsan dolgozni kezdenek a szervezetben.

Mindannyian szeretnénk jobban kinézni, finomabb, selymesebb bőrre, erősebb körmökre vágyunk, és arra, hogy több energiánk legyen egész nap. Mindezek eléréséhez a megfelelő táplálékbevitel az első lépés.

A megfelelő táplálékbevitel azt jelenti, hogy szervezete optimális mennyiségű vitaminhoz, ásványi anyaghoz, aminosavakhoz és gyógynövényekhez jut. Amennyiben ezen anyagok mellé egészséges életmód is járul, elérheti azt a sugárzó egészséget, természetesen szép külsőt és vitalitást, amelyre mindig is vágyott. A Nutura® formulákat azzal a céllal fejlesztették ki, hogy jó közérzetét megsokszorozzák, kezdve a külsejétől egészen addig, ahogyan érzi magát. Ezek a termékek a legtisztább tápanyagokat, a sejteket védő antioxidánsokat és olyan ásványi anyagokat tartalmaznak, melyekre szervezetének nap mint nap szüksége van. A tápanyagok e kombinációja segíti az öregedés jeleinek késleltetését és az energiaszint emelését.

Miért érdemes a Nutura® sprayvitaminokat választani?

A spray tápanyagok annyira egyedülállóak, hogy szabadalom védi őket. A fenti állításokat nem értékelte kormányzati szerv. A termékek használata nem jelenti a betegségek diagnosztizálását, megelőzését vagy kezelését.

Néhány termék forgalmazása nem engedélyezett minden országban.
Vegye fel a kapcsolatot a "The Health Connection" hivatalos képviseletével!
E-mail: vitaminspray@vitaminspray.hu

A népi gyógymódok és a "házipatika" szerei, valamint a táplálékkiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web