Laudon Márta

Gyógymasszőri pályám során folyamatosan azon voltam, hogy tudásom legjavát adva a páciensek számára a lehető leggyorsabban, minél célravezetőbben segíthessek panaszaikon, problémáikon, fájdalmaikon.  Ez idő alatt  rendhagyó  módszerekkel, új technikákkal bővítettem tudásom, ismereteim, a hatékonyság érdekében.

Saját bőrömön tapasztaltam meg első körben a MuscuLogikát, amely azonnali hatásával, komplex szemléletével rögtön rabul ejtett, és arra sarkallt, hogy el kell sajátítanom.

Eredményességét nap mint nap látva, tapasztalva, 20 év gyógymasszőri múlttal kijelenthetem, hogy a leghatékonyabb módszer, amivel találkoztam. Köszönöm Erikának a lehetőséget a tanulásra és az ismeretanyagot, amellyel gazdagított!

Bejelentkezés és információ:

Telefon: +36 30 342 0215

Fertőd, Kapuvár, Csorna vonzáskörzete


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web