Bihacker Szilvia

Bihacker Szilvi vagyok. Gajáry Erikát és a MuscuLogikát akkor ismertem meg, mikor a lábproblémámra kerestem megoldást, mert orvosilag a polyneuropátiára vagyis sokideggyulladásra olyan kezelést ajánlottak, amit nem fogadtam el, és hittem benne, hogy természetes megoldást is találok arra, hogy újra el tudjak sétálni a gyermekeimért az iskolába és az óvodába. Tudjak újra lépcsőn járni, guggolni, és vissza tudjon térni az életembe a szabad, felszabadult mozgás, ami gyerekkorom óta az életem része volt.

Mivel megtapasztaltam, hogy a MuscuLogika mennyire hatékonyan tud segíteni ilyen komoly probléma esetén is, elhatároztam, hogy megtanulom, így kibővíthetem az eddigi tudásomat, amely különböző oldalról támogatja meg az emberek jóllétét.

2007-ben kezdtem pilatest oktatni, és azóta folyamatosan bővítettem a tudásomat fejmasszázzsal, yin jógával, hangtál kezeléssel.

Bejelentkezés és információ:

Telefon: +36 20 375 7488
E-mail: bihackerszilvi21@gmail.com

Ajka és vonzáskörzete


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web