Mora terápia

A mikro magnetikus terápiák meghatározó irányvonalát képviseli a Mora terápia, mely a szervezet aktuális energetikai helyzetének feltérképezésére és az energetikai viszonyainak harmonizálására szolgál.

Hogyan történik ez a bizonyos harmonizáció? A páciens testének rezgései kéz- és lábelektródákon át kerülnek a Mora készülékbe. Azok a rezgések, amelyek a kiegyensúlyozottan működő szervezet rezgéseinek megfelelnek, felerősítődnek, ezáltal a szervezet öngyógyító mechanizmusai támogatást kapnak. Azokat a rezgéseket viszont, amelyek nem korrelálnak az egészséges szervezet elektromágneses hullámaival, a készülék az ellentétükre fordítva juttatja vissza a páciens testébe. Ott a két, egymással ellentétes tükörkép hullám találkozásukkor kioltja egymást, vagyis a "kóros" rezgések semlegesítődnek, így a szervezet működése harmonikusabbá válik.

A mikro magnetikus terápia legfigyelemreméltóbb előnye más terápiákkal szemben pontosan az, hogy a rezgések szintjén működik, vagyis már azt is jelzi, ha valahol a szervezetben "csak" az energetikai egyensúly bomlott meg. Ez a "csak" energetikai zavar ugyanis a későbbiekben működésbeli, sőt képalkotó eljárásokkal is érzékelhető problémák alapja is lehet.

A Mora terápia bármilyen betegség esetén hozzájárul a gyógyuláshoz, hiszen a szervezet meridiánjaiban történő energiaáramlást helyreállítja, ezáltal sejtjeink akadálytalanul képesek kommunikálni, amely minden gyógymód alapja.

A Mora terápia bármilyen más, természetgyógyászati vagy egyetemi módszerrel is együtt alkalmazható, fájdalom- és mellékhatás-mentes.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web