WaterStar vizeskancsó

"A WaterStar vizeskancsó egy olyan termék,
mellyel a szervezetünk számára
jótékony hatású információkat lehet adni a víznek.

Ez a mondat a vízkutatás területén világszerte elismert szakembertől, Dr. Emoto Masarutól származik. Kutatásai nagy feltűnést keltettek és arra a  rég elfeledett tudásra irányultak, miszerint a víz információkat képes felvenni, tárolni és leadni.

A víz szervezetünkre gyakorolt hatása a benne található információtól függ. Ha a víz megfagy, a jégkristályok szerkezete megmutatja az információ minőségét. Minél energikusabb és lendületesebb a víz, annál tisztábbak és szabályosabbak a kristályok. Dr.  Emoto Masaru nemcsak elemezte a vizet, hanem olyan módszerek után kutatott,  amellyel még  a nagyon  legyengült vizet is életképessé és jótékony hatásúvá lehet tenni, mint pl. az imával.

A WaterStar vizeskancsó
pozitív tulajdonságai közül néhány:
1. Rendkívül nagy fényáteresztő képessége és páratlanul tiszta csengése
a kristályüveg különleges összetételének köszönhető
2. Harmonikus formája, mely kézimunka eredménye  és a cseh üvegfúvó
dinasztiák hagyománya tükröződik benne
3. Öt darab féldrágakő és az élet virága van beágyazva az üvegkancsó aljába.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web