Viszlát szédülés

Már 2 hónapja szédültem, eleinte kevesebbet, aztán többet-többször, és végül nagyjából egész nap. Szerencsére nem annyira, hogy elessek, eldőljek, bár néha volt, hogy megtántorodtam.
Először azt gondoltam, "megjön"... azután megjött, de a szédülés nem múlt.
Aztán azt, hogy kezdődik a tavasz (március eleje volt), és a tavaszi fáradtság velejárója, bár ilyen még sosem volt, de így 45 évesen talán már ez is elképzelhető.
Már elkezdődött az április,  szedtem sokféle vitamint, ásványi anyagos étrend kiegészítőt, hogy végre múljon már el ez a szédülés. Mértem a vérnyomásom minden nap többször, mert azt mondták, biztos az ingadozik. De nem!!! Pont jó volt!!!

Akkor lehet, hogy menopauza, de hát az nem lehet, ha még pontosan menstruálok.
Aztán jöttek a tavaszi szelek,  gondoltam talán attól, és majd elmúlik. De a tavaszi szelek is elmúltak, csak a szédülés maradt.
Kezdtem megijedni. Olvasgattam, hogy mitől lehet szédülni, hát nem sok jóval biztattak a cikkek. Fül, egyensúlyzavar, vérprobléma, és még a rémes 3 betűs is szóba került, ha bizonyos más tünetek is vannak...

Nem akartam orvoshoz menni, bár már megfordult a fejemben egy határidő, hogyha addig nem múlik, mégis csak el kéne menni.
Ekkor találkoztam Erikával, akit régóta ismertem, csak ritkán beszéltünk, de most a legjobbkor történt ez meg.

Elmondtam neki a problémámat, ő azt mondta igyak Tulsi teát. Elmondta, hogy milyen ízűek,  hatásúak a különböző filterek, de én nem tudtam választani, erre kaptam tőle egy válogatást, mind az ötféle volt benne.
Minden nap másikat ittam. Én hosszú teát készítettem, egy filterrel kb 1 liter teát készítettem, egész délelőtt iszogattam.
Mindegyik nagyon finom volt. Kicsi mézzel, langyosan ittam.
És akkor egyszer csak azt vettem észre az egyik nap délelőtt, hogy nem szédülök. Meg is lepődtem. Szép lassan, nem is tudom hogyan, egyik napról a másikra elmúlt. Kellemesen, észrevétlenül eltűnt. 8-10 napja ittam a teát.  45 éves vagyok, nem cérnavékony, a testedzés sem tartozik a mindennapi tevékenységeim közé, és azt tapasztaltam a szédülés elmúlásán kívül, hogy könnyebben veszem fel a cipőt, hajolok le, valahogy a csípőm és a lábam könnyebben mozog. Talán az izületeknél is segített a tea. Nem tudom hogyan, de nem is ez a fontos, hanem az, hogy a kezembe került, ittam és inni fogom ezután is.
Köszönöm!
Betty


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web