Skultéty Zoltán

2013 óta foglalkozom Yumeiho masszázzsal, ekkor még a film világában dolgoztam. Rendszertelen időbeosztásomnak és táplálkozásomnak köszönhetően egészségügyi problémák jelentkeztek nálam, melyekre a megszokott utakon magyarázatot nem kaptam...

Az okok keresésével jutottam el a kínai gyógyászat varázslatos világába, s jöttek sorra a válaszok. Az okok megszüntetésével a tünetek is sorra eltűntek.

Így Tuina Kínai Orvosi masszázst kezdtem tanulni, majd 2017-ben tanárom kérésére csatlakoztam egy hagyományos kínai orvosi rendelő csapatához, s jelenleg is egy ilyen rendelőben segítem a hozzánk fordulók panaszait enyhíteni.

György Attila barátom segítségével találtam rá a Musculogikára, s nagy örömömre a táplálkozáson keresztül és a technika gyors, célzott megoldásaival nagyon hatékonyan sikerült csökkenteni a fájdalmakat és látványosan növelni a korlátozott mozgástartományt. Nagyon fontosnak tartom, hogy ébredjünk fel! A változás a komfort zónán túl kezdődik, itt hamar megérti az ember az ok-okozat összefüggéseit. Állapotunkért mi vagyunk a felelősek, és a megoldás bennünk van. Legyünk aktív részesei az életünknek, tudatos hozzáállással, megfelelő változtatással jobbá varázsolhatjuk állapotunkat.

A terapeuták, segítők irányt mutatnak a testnek, de nem az ő felelősségük az állapotunk, csak a kezdő lépéseket mutatják meg egy tudatosabb, helyesebb úton az egészségesebb mindennapok felé. Hálás vagyok Gajáry Erikának, hogy átadta ezt a szemléletet és tudást. Várom szeretettel kezelésre.

Bejelentkezés és információ:
Telefon: +36 30 385 8709
Web: www.egyjomasszazs.hu

Budapest és környéke, előzetes egyeztetésssel.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web