Németh Kitti

Németh Kitti vagyok, musculógus és spirituális életvezetési tanácsadó. Nagyjából 10 éve kezdtem el komolyabban foglalkozni magammal, önismerettel, harmónia helyreállítással.

2013 óta segítek a hozzám fordulóknak visszanyerni a testi-lelki-szellemi harmóniát. Számos terápiás módszert sajátítottam el az évek alatt: az interperszonális pszichológiától és BioLogikától kezdve az energetikai kezeléseken át (reiki, kristályterápia) a magyar népi gyógyászatig (piócázás, kenés-inazás) számtalan különböző eszköz áll rendelkezésemre a vendégeim EGÉSZségének helyreállításához. Ezek közül a MuscuLogika jelenti a fizikai terápiás módszerek csúcskategóriáját: személyes tapasztalataim szerint ez bizonyult a leghatékonyabb és leggyorsabb módszernek a mozgásszervrendszeri elváltozások és fájdalmak megszüntetésére.

Véménden, a Szitakötő Családi Birtokon, a saját gyógyító teremben várom szeretettel a hozzám fordulókat. A birtok az M6 autópálya lehajtójától 3 percnyire, Mohácstól 20, Szekszárdtól 25, Pécstől 30 percnyire található. Hetente egyszer Baján is elérhető vagyok.

Bejelentkezés és információ:

Telefon: +36 70 370 1359
E-mail: szitakotoklub@gmail.com
Web: www.szitakotoklub.webnode.hu

Véménd, Mohács, Szekszárd, Pécs, Baja és vonzáskörzetük


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web