Kulcs az egészséghez

„Csak adj kulcsot az embereknek, majd kinyitják vele a zárakat.”
(Robert R. McCammon.)

Több évtizede keresem azokat a terápiákat, jelenségeket, anyagokat, termékeket, amelyek kockázatok és mellékhatások nélkül képesek segíteni, hogy megőrizzük vagy visszanyerjük egészségünket. Ugyanakkor azt is fontosnak tartom, hogy óvjuk, védjük és tartsuk tisztán elménket, testünket, közvetlen és tágabb környezetünket, bolygónkat.

Vallom, hogy senki sem képes gyógyítani, de segíteni lehet azokat a folyamatokat, melyek végeredménye a gyógyulás lehet. A "Kulcs az Egészséghez" adott esetben lehet egy pohár víz, mely pozitív információkat közvetít, vagy akár egy kedves szó is a megfelelő pillanatban.

Ezeken az oldalakon tárgyilagosan és minden érdek nélkül próbálunk egy dinamikus és állandóan fejlődő képet nyújtani ezekről a „kulcsokról”, hiszen minden, ami él, folyamatosan változik.

Szívesen fogadunk minden olyan javaslatot, amellyel teljesebbé tehetjük ezt az állandóan táguló képet, mindenki legfőbb javát szem előtt tartva, ítélkezésektől mentesen és félelmek nélkül, hogy együtt fedezzük fel világunk izgalmas és csodálatos oldalait.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web