György Attila

György Attila vagyok, Egerben születtem és a mai napig minden Egerhez köt. Egerben, majd Budapesten tanultam és szereztem főiskolai végzettségeket, testnevelő tanári, később vámigazgatás szervező szakokon.

Több mint két évtized sportolói tevékenységemet – kézilabda, harcművészet - egy váratlan ágyéki porckorong sérv szakította meg, melynek tüneteivel 13 évig, hol rosszabb, hol jobb időszakokkal éltem át. Évek múltával sikerült további 3 nyaki porckorongsérvet is összeszedni. Mindeközben sikeres rendvédelmi szolgálati hivatásom és hivatás tudatom súlyos kiábrándulásba fordult a 2010-es kormányváltást követő évek alatt, amely egy új élet alapjainak megteremtésére késztetett. A hivatásos szolgálati jogviszonyt 20 évvel a hátam mögött 2016-ban otthagytam.

A szolgálati éveim alatt, alternatív mozgás- masszázsterapeutai végzettséget szereztem, majd saját porckorong sérveimre kezdtem megoldásokat keresni, mivel az akadémikus orvosláshoz tartozó gyógytornászati módszerek a tüneti kezelésen kívül nem tudták tartósan fájdalommentessé és gyógyulttá tenni állapotomat. Előszőr gerincjóga, később a Wushuang Daoyin kínai gerinctorna oktatóvá váltam, majd kb. egy év rendszeres gyakorlás után 2016 óta újból teljes életet élek fájdalmaktól végleg elköszönve. Három kínai orvos kezei alatt tanulva -2014-től 2017-ig - sajátítottam el a mozgásszervi panaszokra is alkalmazható nagyon hatékony kínai orvosi tuina masszázst és manuálterápiát. A megszerzett tudásommal nagyon sok embernek adtam vissza a mozgás szabadságát, de mindig volt egy hiányérzett ezen a területen.

2018-ban egy reumatológus főorvos invitálására jelentkeztem muscologika képzésre, amely új távlatokat mutatott izmok illetve ínszalagok rendellenességéből fakadó mozgáskorlátozottságokra és ezzel feltette a koronát számomra hatékonyságában a legmagasabb fokra. Ez úton is köszönöm Gajáry Erikának, aki összeszedte, rendszerezte és a biologikai tudásával értelmezhetővé tette a Muscologika rendszerét.

Bejelentkezés és információ:

Cím: 3300 Eger, Grónay utca 9.
Telefon: +36 70 382 5204
Web: podiumtanc.hu

Eger és vonzáskörzete


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web