Grimoire - mítikus varázsregény

Grimoire

A Tudás sokféle közvetítőn át találja meg azokat, akik szomjazzák. Van, aki egy tanfolyamon jut közelebb az értéshez, van, aki egy tanfolyam szünetében a társával beszélgetve. Ezer és egy módja van.

A digitális tartalmak korát éljük. A gyors változások, az egynapos csodák és hírverések korát. Alkalmazkodunk hozzá. Ugyanakkor sokunkban él a vágy, hogy kiszakadjunk a nagy tülekedésből, leüljünk egy könyvvel a kezünkben. Egy hagyományos, papírillatú, elgondolkodtató írással.

Szeretettel ajánljuk M. Hefelle Krisztina könyvét, amely már küllemében is varázslatos könyv. A szerző újszerű történetkezelésével, könnyed szövegstílusával, a történelmi háttér szakavatott ismeretével csakúgy, mint az ősi kelta tudástár készség szintű alkalmazásával összetett művet alkotott.

A Grimoire varázskönyv, mégsem boszorkányos praktikák őrzője. Arról mesél: hinnünk kell benne, hogy az út, ami nekünk rendeltetett, a lehető legjobb cél felé visz. A bravúrosan pergő családregény száz év magyar történelmén repít keresztül. Idő és tér szinte jelképessé válik, itt a játék menete a fontos. Megtanulja ezt a kislány is, aki felnőtt nővé érik, s nem csupán a szerelem talál rá mindent elsöprő erővel, de ő maga is visszatalál örökre elveszettnek hitt mágikus tudásához.

Megjelenés 2012. július


Ára: 3000 Ft


Bővebb tájékoztatás és megrendelés:
www.grimoire.hu


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web