Gellén Anikó

“Az élet egyik legnagyobb titka, hogy igazán olyasmit érdemes csinálni, amit másokért teszünk.” Lewis Carroll
Gellén Anikó vagyok, Dunakeszin lakom, 8 éve foglalkozom különböző masszázsokkal.

Közgazdasági iskolát végeztem, de az élet teljesen más területre sodort. Hiszem, hogy nem véletlenül...
Mindig érdekeltek a természetes gyógymódok, az egészséges életmód, ezért 2011-ben elvégeztem egy három éves, holisztikus szemléletű természetgyógyász tanfolyamot. Itt sajátítottam el - a sokrétű tudás mellett - a Svéd és Thai masszázst, a talp reflexológiát.

Azóta hivatásomnak tekintem, hogy az emberek fizikai és lelki állapotának jobbá tételében segítsek. Továbblépve, 2014–ben gyógymasszőri iskolát végeztem. ...és még mindig kerestem azt a technikát, amivel hatékonyabban tudok segíteni a hozzám fordulóknak. 2017-ben Biologika tanfolyamon ismerkedtem meg Gajáry Erikával, akitől a MuskuLogikát tanultam, és 2019-ben vizsgát tettem. Ez a módszer számomra is megkoronázta az eddigi tanulmányaimat.

Bejelentkezés és információ:
Telefon: 06 70 4342 163

Dunakeszi, Göd és vonzáskörzetük


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web