Dvorszký Péter

Egészségügyi tanulmányaimat befejezve, egy hosszabb szünet után homeopátiával kezdtem foglalkozni, melyet szintén tanultam. A homeopátia egy igen hatásos módja visszatérni abba az egyensúlyi állapotba, melyet egészségnek nevezünk. A biológiai természettörvények ismerete és megértése biztosítékot jelent számunkra az egészségi állapotváltozások észleléséhez.

A mozgásszervi panaszok, a kötőszövetek, az izmok, az ínszalagok krónikus és akut állapotának fizikális változásaira a musculogika a megoldás, mely a természet törvényeinek alkalmazásával képes enyhíteni a panaszokat és visszaadni a mozgásszervek működőképességét. A homeopátia, a biologika és a musculogika közötti kapcsolat alapja, hogy az elveszett egészséget az emberi test saját önregeneráló képességének segítségével szerzi vissza.

Tehát a lehetőség adott mindenki számára, csak ki kell használni.

A következő címen talál meg: Nové Zámky, P. Blahu 10
Telefon: 09 11 357 375

Peter Dvorszký

Po ukončení zdravotníckeho ątúdia a dlhąej prestávke som sa začal venova» homeopatii, ktorú som aj vyątudoval. Ho­meo­pa­tia je veµmi účinný spôsob návratu do rovnováľneho stavu, ktorý poznáme ako zdravie.

Znalos» zákonov biologiky a ich chápanie nám dáva istotu a nadhµad pri zmenách zdravotného stavu. Voµbou pri zmenách na fyzickej úrovni, nedostatočnosti pohybového aparátu, funkčnosti svalov, ąliach a spojivového tkaniva, chronických a akútnych stavoch je muscologika, ktorá dokáľe s istotou prírodných zákonov dosiahnu» úµavu a návrat k funkčnosti pohybového aparátu.

Prienik medzi homeopatiou, biologikou a muscologikou je, ľe stratené zdravie sa nadobúda pomocou samoregeneračných mechanizmov tela. Takľe moľnos» má kaľdý, stačí ju vyuľi».

Adresa: Nové Zámky, P. Blahu 10
Telefón: 09 11 357 375


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web