Dr. Bódi-Somossy Anita

Dr. Bódi-Somossy Anita vagyok, orvos, musculógus. 2019-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karának általános orvos szakán. Jelenleg egy budapesti kórházban dolgozom, szakterületem az ortopédia és traumatológia. Már az egyetemi éveim alatt is kerestem azokat a terápiás módszereket, melyekkel az ott megszerezett tudásomat kiegészítve hatékonyabban hozzá tudom segíteni a pácienseimet az egészségük helyreállításához anélkül, hogy rengeteg gyógyszert kellene szedetnem velük. Elkezdtem tanulmányozni a természetgyógyászat több területét is, de igazán akkor kezdtem azt érezni, hogy jó úton járok, mikor megismerkedtem a Biologikával, aztán a Musculogikával, amely remekül kiegészíti a már eleve mozgásszervi panaszokkal foglalkozó szakterületemet is. Arról nem is beszélve, hogy ad egy szemléletet, mely az én életemben is jelentős minőségbeli javulást hozott.

Orvosként azt tapasztaltam, hogy ez a terápiás módszer a leghatékonyabb és leggyorsabb út a mozgásszervi panaszok, fájdalmak többségének megszűntetésére. Az eddig kezelt pácienseim közül mindenkinél javulást értem el ezzel a kezeléssel, így bátran merem ajánlani bárki számára, aki már unja, hogy fájdalmai vannak, korlátolt a szabad mozgásban és kész változtatni az életmódján.

Az az orvos szeretnék lenni, akihez bátran mernek fordulni az emberek, mert tudják, hogy mind az akadémikus orvoslás, mind a komplementer medicina lehetőségeit átlátva a legmegfelelőbb kezelést fogják kapni és a problémáik hallatán nem feltétlenül a műtőasztal lesz az első megoldási javaslatom. Minden hozzám fordulót szeretnék a legjobb tudásom szerint a gyógyuláshoz segíteni, hiszen azért választottam ezt a pályát, mert boldoggá tesz az, ha másoknak segíthetek. Ha úgy érzi, hogy én vagyok az, aki segíthet az egészségének helyreállításában, forduljon hozzám bizalommal!

Átmenetileg nem vállal kezelést.

Bejelentkezés és információ:
Telefon: +36 30 610 2830
E-mail: anita.somossy@gmail.com

Budapest és környéke, előzetes egyeztetés esetén Hajdúböszörmény és Debrecen is.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web