Bernát Martin

Az orvosom küldött el műtét helyett Gajáry Erikához musculogikus kezelésre. Kevés reménnyel indultam el, ám miután az első alkalom végén tizenöt év óta először le tudtam guggolni, határtalan örömömben az egyéb kihívásokhoz is bizakodóbban álltam.

Elkezdtem rácsodálkozni, hogy valóban minden problémára létezik megoldás. Amint megértettem, hogy nem áldozata vagyok a körülményeknek, biológiának, vagy bármilyen sorsnak, hanem képes vagyok dönteni magamról, változni kezdett a világ is körülöttem.

Szabadságom visszaszerzésének első lépése a mozgás szabadságának visszaszerzése volt: a megtapasztalása annak, hogy kis segítséggel a test olyan állapotokból is képes regenerálódni, amelyekből korábban lehetetlennek tűnt.

A musculogika nekem rengeteg ajtót megnyitott, és biztos vagyok benne, hogy közös munkával bárkivel megtaláljuk a kulcsot az egészséghez.

Bejelentkezés és információ:

Telefon: +36 30 601 6006
E-mail: bernatmartin88@gmail.com

Gödöllő és vonzáskörzete


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web