B12 tapasztalat

Kedves Mindenki!

Szeretettel küldöm egy újabb bizonyítékát annak, hogy a száj nyálkahártyáján keresztüli felszívódás működik!!!
Történetünk arra is remek példa, hogy használjuk az agykérgünket és merjünk új ösvényeken járni,
ha úgy érezzük, hogy nincs kedvünk a kitaposott úton menni.
Történetünk főszereplője, Tünde, jobban járt, mint annak idején, kb. 10 évvel ezelőtt a testvérem…
Testvéremnél ugyanis „ellenkeztek a lelettel” és a kontroll vérvétel eredménye után újra vért vettek,
mert biztosak voltak benne, hogy összecserélték valakivel az eredményét, ugyanis ilyen javulást
egy hónap alatt nem nagyon tudtak elképzelni.
Köszönjük a tapasztalat megosztását és további jó egészséget kívánunk!!!
Köszönettel, szeretettel és hálával: Gajáry Erika

Történetem ott kezdődött, hogy a munkahelyi stressz kikezdte az emésztőrendszeremet és már minden nap fájt a gyomrom, a jobb oldalam (nyombél, később kiderült, hogy jó eséllyel fekély) és egyre rosszabb idegállapotban voltam. Elmentem tehát orvoshoz, ő továbbküldött a belgyógyászatra, ott pedig csináltak pár vizsgálatot, többek közt megnézték, nincs-e valami antitest a véremben. Hát volt. A gyomor parietális sejtjei ellen, amik azért felelősek, hogy az általuk termelt faktorral megkössék a táplálékkal bekerülő B12 vitamint. Szóval az immunrendszerem ezeket a sejteket kezdte támadni. A megkötés és így a felszívás csökkent.
A januári 125-ről májusra 100 alá esett a B12 szintem, a háziorvos már szúrta volna belém az injekciót, hogy akkor mostantól ezen élek, de gondoltam hátha van más megoldás, körülnéztem a neten. Ott találtam meg ezt a B12 sprayt és vettem egyet, aztán még egyet (összesen kettő havi adagot). Elhasználtam tehát másfél hónapi adagot kb. 3 hónap alatt és reménykedtem. Most februárban vettem rá magam, hogy ellenőriztessem. További csökkenés helyett nőtt! Vissza 124-re! A körzeti alig tudta elhinni, ő azt mondta tavaly, ne is reménykedjek, hogy majd egy spray-től feljebb megy az érték. De hát a lelettel nem tudott ellenkezni!
A többi nyavalyámat pedig a természetgyógyász oldotta meg akupunktúrával. Most jól vagyok.
Szóval csak ajánlani tudom minden hozzám hasonló helyzetben levő embernek, mert működik.
Köszönet Erikának a spray-ért!
Tünde

 

 

A népi gyógymódok és a "házipatika" szerei, valamint a táplálékkiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

 


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web