Aradi Gabriella

Térdproblémámra kerestem megoldást, mikor a Biologika hírlevélben megláttam Gajáry Erika MuscuLogika tanfolyamát. Igen, ezt pont nekem találták ki! – gondoltam. A tanfolyamon ugyan kiderült, hogy magamat nem tudom kezelni, de ettől függetlenül az érzésem megmaradt – ezt nekem találták ki! Hogy másoknak segíthessek, megtanultam ezt a kiváló módszert, mely a természetes táplálkozással és a megfelelő mozgással együtt tartós javulást eredményezhet, segíthet egészségesebben és tudatosabban élni.

Ahogy Erika írta: „A módszer nem öngyógyításra való, de minél többen vagyunk képesek egymásnak segíteni, annál jobban kitágul ez a szemléletmód, és aszerint fog növekedni és összeadódni ez a csodálatos tudás.” Ennek szeretnék én is a részese lenni.

Bejelentkezés és információ:
Telefon: 06 30 268 0063
E-mail: aradi.gabriella@gmail.com

Diósd, Érd és vonzáskörzete


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web