Mumijo krém

A krém általános roboráló, regeneráló, antitoxikus, gyulladás gátló és hidratáló hatású. Megvédi a bőrt a kiszáradástól, a kirepedésektől. Alkalmas: bőrsérülésekre (égési-, és gombás felületekre, bogárcsípésekre: szúnyog, darázs, pók, hangya, méh, légy). Megnöveli a bőrsejtek bioszintézisét.

A krém hatásának alapfeltétele a stabil mikroelem összetétel, valamint a benne lévő széles spektrumú bioaktív anyagok (biogén stimulálás). Ezzel biztosítja a bőrben lévő fehérjék nukleon és ásványi anyag cseréjét.

A krém hatásosságát a benne lévő természetes hatóanyagok közül az a hegyi balzsam biztosítja, amely csak egyes nagymagasságú hegyekben (5000 m felett) található, valamint azoknak az amino- és zsírsavaknak és vitaminoknak a hatása, amelyeket a hegyi balzsam tartalmaz.
Bármilyen külső behatás esetén - amikor a bőrfelület sérül (pl.: bogárcsípéskor, napozás utáni leégéskor, gombás, visszeres bőrfelületekre, pattanásos, kiütéses bőrre, aranyeres csomókra - alkalmazzuk.

A krém tartósítószert nem tartalmaz. A benne lévő hatóanyagok mesterségesen előállított anyagokat nem tartalmaznak. Antiszeptikus és antibakteriális hatású. Szembe vagy szájba kerülve nem fertőző. A krémet enyhén vizes bőrre kell rákenni. A bekent bőrfelületet nem kell kötszerrel bekötni. Naponta 2-3-szor be lehet kenni, de minden bekenés előtt célszerű tiszta hideg vízzel lemosni.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web