Mumijo hajszesz

Megszünteti a szőr- és hajhullást, megszaporítja a hajhagymákat, megnöveli a fejbőr ellenálló-képességét, megszünteti a korpát, különböző gombákat és pattanásokat, megnöveli a fejbőr bioszintézisét.

Hatásának alapfeltétele a stabil mikroelem összetétel, valamint a benne lévő széles spektrumú bioaktív anyagok (biogén stimulálás). Ezzel biztosítja a bőrben lévő hajhagymák amino- és nukleonsav, vitamin és ásványi anyagok cseréjét.

A szesz hatásosságát a benne lévő természetes hatóanyagok közül a Szibéria kincse balzsam biztosítja, amely csak egyes nagymagasságú hegyekben (5000 m felett) található.

Alkalmazása: kúraszerűen, 20 napon keresztül, naponta 2-szer, reggel felkelés után és este lefekvés előtt dörzsöljük be a fejbőrt. 20 naponként 10 napos szünetet kell tartani. A fejet nem szükséges minden nap megmosni, de minden hajmosás után be kell dörzsölni a hajszesszel. A kezelés során 20 nap alatt megszűnik a hajhullás, megerősödnek a hajszálak és a fejen lévő bőrelváltozások javulnak.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web