Vizsgázott Partnereink

Weisz Csilla                       

Weisz Csilla vagyok, és 1967- ben születtem Tabon.

Egy somogyi kisfaluban éltem az első 14 évemben.

Úgy indult, hogy tanító lesz belőlem, de végül nem ezen a területen bontakoztam ki igazán, bár az oktatás, nevelés a mai mindennapi munkámhoz is elengedhetetlenül szükséges.

Hollandiában éltem 11 évet, ahol nyelveket tanultam, dolgoztam, családot alapítottam.

2002 óta ismét Magyarországon élek, és tulajdonképpen ekkortól kezdtem el igazán tanulmányokat folytatni és tapasztalatokat gyűjteni a szelíd gyógymódok területén.

2008-ban végeztem természetgyógyászként, alternatív mozgás-és masszázsterapeuta lettem.

Mindig is főleg a mozgásszervi problémák kerültek utamba klienseim által.

Próbáltam segíteni különböző masszázsokkal, ajánlottam mozgásformákat, gyakorlatokat, de igazán a MuscuLogika hozta meg azt a lehetőséget, hogy gyorsan, hatékonyan tudok segíteni a kihívással hozzám érkezőknek. Ezen felül hozzájárulhatok vendégeim személyes emelkedéséhez az által, hogy megértik és bevállalják saját felelősségüket a gyógyulás útján.

A legnagyszerűbb viszont, hogy jómagam megélhetem a teljes szabadságot és félelmek, szorongások, bizonytalanságok nélküli életet azáltal, hogy megismertem, megértettem testem működését a biologikán keresztül, és kiszolgálhatom azt a MuscuLogika és a természetes étkezési rend ismerete révén.

Szívesen állok rendelkezésére, ha Ön is erre vágyik.

Bejelentkezés és információ:
3620 5291048
csillaweisz67@gmail.com
Törökbálint és vonzáskörzete

*******************************************************

Németh Kitti

Németh Kitti vagyok, musculógus és spirituális életvezetési tanácsadó. Nagyjából 10 éve kezdtem el komolyabban foglalkozni      magammal, önismerettel,   harmónia helyreállítással. 2013 óta segítek a hozzám fordulóknak visszanyerni a testi-lelki-szellemi harmóniát. Számos terápiás módszert sajátítottam el az évek alatt: az interperszonális pszichológiától és BioLogikától kezdve az energetikai kezeléseken át (reiki, kristályterápia) a magyar népi gyógyászatig (piócázás, kenés-inazás) számtalan különböző eszköz áll rendelkezésemre a vendégeim EGÉSZségének helyreállításához. Ezek közül a MuscuLogika jelenti a fizikai terápiás módszerek csúcskategóriáját: személyes tapasztalataim szerint ez bizonyult a leghatékonyabb és leggyorsabb módszernek a mozgásszervrendszeri elváltozások és fájdalmak megszüntetésére.
Véménden, a Szitakötő Családi Birtokon, a saját gyógyító teremben várom szeretettel a hozzám fordulókat. A birtok az M6 autópálya lehajtójától 3 percnyire, Mohácstól 20, Szekszárdtól 25, Pécstől 30 percnyire található. Hetente egyszer Baján is elérhető vagyok.
  
Bejelentkezés és információ:

+3670 370 1359
szitakotoklub@gmail.com
www.szitakotoklub.webnode.hu
Véménd, Mohács, Szekszárd, Pécs és Baja vonzáskörzete 

******************************************************      

Kissné Ruzsom Szilvia

Kissné Ruzsom Szilvia vagyok, musculógus.
Egész életemben fontos volt számomra, hogy olyan eszközöket, módszereket ismerjek meg,  amellyel aktivizálhatjuk azt a „csodálatos gépezetet”, amik mi magunk vagyunk.  A MuscuLogika is a test öngyógyító képességét használja, amellyel rendkívül gyorsan érhető el a szervezetben változás, ennek köszönhetően megszűnik a fájdalom, a korlátozottság.
Aki úgy érzi, hogy saját felelősségvállalása mellett segítségem kéri gyógyulásához, aki úgy érzi- hozzájárulás lehetek életében, vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim valamelyikén.
Várom Önt Aszódon és vonzáskörzetében. (Budapesttől 37 km, Gödöllőtől 11km, Hatvantól 15,8 km)
Bejelentkezés és információ:
+36 70 342 1608
ruzsom.szilvia45@gmail.com

******************************************************

 Oláh Réka

Oláh Réka vagyok, musculógus, mozgás- és egyéb terapeuta.
A mozgással 2014-ben kezdtem el foglalkozni. Öt év gyógytorna egyetemi tanulmány után folyamatosan kutatom, melyek azok a módszerek, amelyek a hozzám forduló egyén állapotán mégjobban segítenek, így McKenzie, Schroth, Pilates, LoveYourBelly, Reiki, Access Consciousness módszereket is alkalmazok. Mindig is úgy tekintettem a testi jelekre, mint valami figyelmeztető jelekre a testünk részéről, és vallom azt, hogy a saját egészségünkért mi vagyunk a felelősek. A MuscuLogikában megtaláltam azt, ahol a testünk öngyógyítő erejét felhasználva, saját magunkra odafigyelve, és ha kell, külső segítséggel végre elérhetjük szinte egyik pillanatról a másikra azt a változást, amelyet már sokak évek óta keresnek. Aki úgy érzi, hogy szívesen változtatna életén, kezébe venné egészségét és végre egy könnyebb és fájdalommentesebb életet szeretne, bátran forduljon hozzám.


Bejelentkezés és információ:
+40756097030
ol_reka@yahoo.com
https://olahreka.com/
Kolozsvár, Nagyvárad, Nagyszalonta és vonzáskörzete 

*****************************************************

György Attila

György Attila vagyok, Egerben születtem és a mai napig minden Egerhez köt. Egerben, majd Budapesten tanultam és szereztem főiskolai végzettségeket, testnevelő tanári, később vámigazgatás szervező szakokon.
Több mint két évtized sportolói tevékenységemet – kézilabda, harcművészet - egy váratlan ágyéki porckorong sérv szakította meg, melynek tüneteivel 13 évig, hol rosszabb, hol jobb időszakokkal éltem át. Évek múltával sikerült további 3 nyaki porckorongsérvet is összeszedni. Mindeközben sikeres rendvédelmi szolgálati hivatásom és hivatás tudatom súlyos kiábrándulásba fordult a 2010-es kormányváltást követő évek alatt, amely egy új élet alapjainak megteremtésére késztetett. A hivatásos szolgálati jogviszonyt 20 évvel a hátam mögött 2016-ban otthagytam.
A szolgálati éveim alatt, alternatív mozgás- masszázsterapeutai végzettséget szereztem, majd saját porckorong sérveimre kezdtem megoldásokat keresni, mivel az akadémikus orvosláshoz tartozó gyógytornászati módszerek a tüneti kezelésen kívül nem tudták tartósan fájdalommentessé és gyógyulttá tenni állapotomat. Előszőr gerincjóga, később a Wushuang Daoyin kínai gerinctorna oktatóvá váltam, majd kb. egy év rendszeres gyakorlás után 2016 óta újból teljes életet élek fájdalmaktól végleg elköszönve. Három kínai orvos kezei alatt tanulva -2014-től 2017-ig - sajátítottam el a mozgásszervi panaszokra is alkalmazható nagyon hatékony kínai orvosi tuina masszázst és manuálterápiát. A megszerzett tudásommal nagyon sok embernek adtam vissza a mozgás szabadságát, de mindig volt egy hiányérzett ezen a területen. 2018-ban egy reumatológus főorvos invitálására jelentkeztem muscologika képzésre, amely új távlatokat mutatott izmok illetve ínszalagok rendellenességéből fakadó mozgáskorlátozottságokra és ezzel feltette a koronát számomra hatékonyságában a legmagasabb fokra.
Ez úton is köszönöm Gajáry Erikának, aki összeszedte, rendszerezte és a biologikai tudásával értelmezhetővé tette a Muscologika rendszerét.


Bejelentkezés és információ:
Cím: 3300 Eger, Grónay utca 9.
Tel: +36703825204
Web: http://podiumtanc.hu/gerinc-mozgascentrum/

Eger és vonzáskörzete

******************************************************

 Gellén Anikó

 ******************************************************

 

 

 

 

 


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web