Vizsgázott Partnereink

Weisz Csilla                       

Weisz Csilla vagyok, és 1967- ben születtem Tabon.

Egy somogyi kisfaluban éltem az első 14 évemben.

Úgy indult, hogy tanító lesz belőlem, de végül nem ezen a területen bontakoztam ki igazán, bár az oktatás, nevelés a mai mindennapi munkámhoz is elengedhetetlenül szükséges.

Hollandiában éltem 11 évet, ahol nyelveket tanultam, dolgoztam, családot alapítottam.

2002 óta ismét Magyarországon élek, és tulajdonképpen ekkortól kezdtem el igazán tanulmányokat folytatni és tapasztalatokat gyűjteni a szelíd gyógymódok területén.

2008-ban végeztem természetgyógyászként, alternatív mozgás-és masszázsterapeuta lettem.

Mindig is főleg a mozgásszervi problémák kerültek utamba klienseim által.

Próbáltam segíteni különböző masszázsokkal, ajánlottam mozgásformákat, gyakorlatokat, de igazán a MuscuLogika hozta meg azt a lehetőséget, hogy gyorsan, hatékonyan tudok segíteni a kihívással hozzám érkezőknek. Ezen felül hozzájárulhatok vendégeim személyes emelkedéséhez az által, hogy megértik és bevállalják saját felelősségüket a gyógyulás útján.

A legnagyszerűbb viszont, hogy jómagam megélhetem a teljes szabadságot és félelmek, szorongások, bizonytalanságok nélküli életet azáltal, hogy megismertem, megértettem testem működését a biologikán keresztül, és kiszolgálhatom azt a MuscuLogika és a természetes étkezési rend ismerete révén.

Szívesen állok rendelkezésére, ha Ön is erre vágyik.

Bejelentkezés és információ:
3620 5291048
csillaweisz67@gmail.com
Törökbálint és vonzáskörzete

*******************************************************

Németh Kitti

Németh Kitti vagyok, musculógus és spirituális életvezetési tanácsadó. Nagyjából 10 éve kezdtem el komolyabban foglalkozni      magammal, önismerettel,   harmónia helyreállítással. 2013 óta segítek a hozzám fordulóknak visszanyerni a testi-lelki-szellemi harmóniát. Számos terápiás módszert sajátítottam el az évek alatt: az interperszonális pszichológiától és BioLogikától kezdve az energetikai kezeléseken át (reiki, kristályterápia) a magyar népi gyógyászatig (piócázás, kenés-inazás) számtalan különböző eszköz áll rendelkezésemre a vendégeim EGÉSZségének helyreállításához. Ezek közül a MuscuLogika jelenti a fizikai terápiás módszerek csúcskategóriáját: személyes tapasztalataim szerint ez bizonyult a leghatékonyabb és leggyorsabb módszernek a mozgásszervrendszeri elváltozások és fájdalmak megszüntetésére.
Véménden, a Szitakötő Családi Birtokon, a saját gyógyító teremben várom szeretettel a hozzám fordulókat. A birtok az M6 autópálya lehajtójától 3 percnyire, Mohácstól 20, Szekszárdtól 25, Pécstől 30 percnyire található. Hetente egyszer Baján is elérhető vagyok.
  
Bejelentkezés és információ:

+3670 370 1359
szitakotoklub@gmail.com
www.szitakotoklub.webnode.hu
Véménd, Mohács, Szekszárd, Pécs, Baja és vonzáskörzetük

******************************************************      

Kissné Ruzsom Szilvia

Kissné Ruzsom Szilvia vagyok, musculógus.
Egész életemben fontos volt számomra, hogy olyan eszközöket, módszereket ismerjek meg,  amellyel aktivizálhatjuk azt a „csodálatos gépezetet”, amik mi magunk vagyunk.  A MuscuLogika is a test öngyógyító képességét használja, amellyel rendkívül gyorsan érhető el a szervezetben változás, ennek köszönhetően megszűnik a fájdalom, a korlátozottság.
Aki úgy érzi, hogy saját felelősségvállalása mellett segítségem kéri gyógyulásához, aki úgy érzi- hozzájárulás lehetek életében, vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim valamelyikén.
Várom Önt Aszódon és vonzáskörzetében. (Budapesttől 37 km, Gödöllőtől 11km, Hatvantól 15,8 km)
Bejelentkezés és információ:
+36 70 342 1608
ruzsom.szilvia45@gmail.com
Aszód és vonzáskörzete

******************************************************

 Oláh Réka

Oláh Réka vagyok, musculógus, mozgás- és egyéb terapeuta.
A mozgással 2014-ben kezdtem el foglalkozni. Öt év gyógytorna egyetemi tanulmány után folyamatosan kutatom, melyek azok a módszerek, amelyek a hozzám forduló egyén állapotán mégjobban segítenek, így McKenzie, Schroth, Pilates, LoveYourBelly, Reiki, Access Consciousness módszereket is alkalmazok. Mindig is úgy tekintettem a testi jelekre, mint valami figyelmeztető jelekre a testünk részéről, és vallom azt, hogy a saját egészségünkért mi vagyunk a felelősek. A MuscuLogikában megtaláltam azt, ahol a testünk öngyógyítő erejét felhasználva, saját magunkra odafigyelve, és ha kell, külső segítséggel végre elérhetjük szinte egyik pillanatról a másikra azt a változást, amelyet már sokak évek óta keresnek. Aki úgy érzi, hogy szívesen változtatna életén, kezébe venné egészségét és végre egy könnyebb és fájdalommentesebb életet szeretne, bátran forduljon hozzám.


Bejelentkezés és információ:
+40756097030
ol_reka@yahoo.com
https://olahreka.com/
Kolozsvár, Nagyvárad, Nagyszalonta és vonzáskörzetük

*****************************************************

György Attila

György Attila vagyok, Egerben születtem és a mai napig minden Egerhez köt. Egerben, majd Budapesten tanultam és szereztem főiskolai végzettségeket, testnevelő tanári, később vámigazgatás szervező szakokon.
Több mint két évtized sportolói tevékenységemet – kézilabda, harcművészet - egy váratlan ágyéki porckorong sérv szakította meg, melynek tüneteivel 13 évig, hol rosszabb, hol jobb időszakokkal éltem át. Évek múltával sikerült további 3 nyaki porckorongsérvet is összeszedni. Mindeközben sikeres rendvédelmi szolgálati hivatásom és hivatás tudatom súlyos kiábrándulásba fordult a 2010-es kormányváltást követő évek alatt, amely egy új élet alapjainak megteremtésére késztetett. A hivatásos szolgálati jogviszonyt 20 évvel a hátam mögött 2016-ban otthagytam.
A szolgálati éveim alatt, alternatív mozgás- masszázsterapeutai végzettséget szereztem, majd saját porckorong sérveimre kezdtem megoldásokat keresni, mivel az akadémikus orvosláshoz tartozó gyógytornászati módszerek a tüneti kezelésen kívül nem tudták tartósan fájdalommentessé és gyógyulttá tenni állapotomat. Előszőr gerincjóga, később a Wushuang Daoyin kínai gerinctorna oktatóvá váltam, majd kb. egy év rendszeres gyakorlás után 2016 óta újból teljes életet élek fájdalmaktól végleg elköszönve. Három kínai orvos kezei alatt tanulva -2014-től 2017-ig - sajátítottam el a mozgásszervi panaszokra is alkalmazható nagyon hatékony kínai orvosi tuina masszázst és manuálterápiát. A megszerzett tudásommal nagyon sok embernek adtam vissza a mozgás szabadságát, de mindig volt egy hiányérzett ezen a területen. 2018-ban egy reumatológus főorvos invitálására jelentkeztem muscologika képzésre, amely új távlatokat mutatott izmok illetve ínszalagok rendellenességéből fakadó mozgáskorlátozottságokra és ezzel feltette a koronát számomra hatékonyságában a legmagasabb fokra.
Ez úton is köszönöm Gajáry Erikának, aki összeszedte, rendszerezte és a biologikai tudásával értelmezhetővé tette a Muscologika rendszerét.

Bejelentkezés és információ:

Cím: 3300 Eger, Grónay utca 9.
Tel: +36703825204
Web: http://podiumtanc.hu/gerinc-mozgascentrum/

Eger és vonzáskörzete

******************************************************

 Gellén Anikó

“Az élet egyik legnagyobb titka, hogy igazán olyasmit érdemes csinálni, amit másokért teszünk.”   Lewis Carroll
Gellén Anikó vagyok, Dunakeszin lakom, 8 éve foglalkozom különböző masszázsokkal.
Közgazdasági iskolát végeztem, de az élet teljesen más területre sodort. Hiszem, hogy nem véletlenül...
Mindig érdekeltek a természetes gyógymódok, az egészséges életmód, ezért 2011-ben elvégeztem egy három éves, holisztikus szemléletű természetgyógyász tanfolyamot. Itt sajátítottam el - a sokrétű tudás mellett - a Svéd és Thai masszázst, a talp reflexológiát.
Azóta hivatásomnak tekintem, hogy az emberek fizikai és lelki állapotának jobbá tételében segítsek.
Továbblépve, 2014–ben gyógymasszőri iskolát végeztem.
...és még mindig kerestem azt a technikát, amivel hatékonyabban tudok segíteni a hozzám fordulóknak.
2017-ben Biologika tanfolyamon ismerkedtem meg Gajáry Erikával, akitől a MuskuLogikát tanultam, és 2019-ben vizsgát tettem. Ez a módszer számomra is megkoronázta az eddigi tanulmányaimat.
Bejelentkezés és információ:
06-70-4342-163
Dunakeszi, Göd és vonzáskörzetük

******************************************************

Katonáné Dr. Szabó Andrea

Egy bemutatkozó szöveg tele lehet szép szavakkal, de számomra a valóság és az eredmény számít!
Sokat írhatnék magamról, de itt nem én vagyok a fontos, hanem az, akinek az életét a mozgásszervi fájdalma, elváltozások és sérülések eddig megnehezítették, valamint a MuscuLogika, a módszer, ami segíthet neki.
Saját tapasztalatomból is tudom, hogy akut és krónikus állapotoknál is működik a technika.
Nagy segítség lett volna, ha válogatott sportoló koromban a sérüléseimet ezzel a módszerrel kezelik.
Biztos vagyok benne, hogy akinek rám van szüksége, meg fog találni.


Bejelentkezés és információ:
+36 30 274 9148

katonane.szabo.andrea@gmail.com

Budapes, Solymár, Nagykovácsi és vonzáskörzetük. 

******************************************************

Gyarmati Anikó

Gyarmati Anikó vagyok, 25 éve foglalkozom mozgással, sportoktatással, jógával, táplálkozással.
Rengeteg elakadással - nyak, váll, hát, csípő, derék, láb problémával - találkoztam ez idő alatt.
Gajáry Erika és az általa létrehozott Musculogika 2019 februárjában robbant be az életembe és hozott nagy változást.
Ezzel a módszerrel rövid idő alatt élheti meg bárki a fájdalommentes mozgás, tudatos gondolkodás, táplálkozás szabadságát.
Csodálatos, gyors változást, gyógyulást, minőségi életet élnek át azok az emberek, akik musculogushoz fordulnak.
Kalocsán és Budapesten dolgozom, várom szeretettel.

Bejelentkezés és információ:

30/4336965
estetica.aniko@gmail.com

Budapest, Kalocsa és vonzáskörzetük

******************************************************

Tóthné Nagy Erika

Tóthné Nagy Erika – természetgyógyász, Musculógus
Sokszor eszembe jut a nagyapám, aki már régóta nincs velünk, de mindig azt mondogatta, valamilyen gyógyítónak kellene lenned.         Valamit tudhatott, amit akkor én még nem. Más irányba indultam el, de az ember, ha szerencsés, előbb-utóbb rátalál a saját útjára. Úgy  érzem, azon vagyok.
Rátaláltam először a keleti gyógyászatra, mely holisztikusan az egész embert nézi, a betegségmegelőzést, a test harmóniáját tekinti elsődleges fontosságúnak. Az embert és környezetét egységben látja.
Tanulni kezdtem. Először Feng-shui-t, mert úgy gondoltam, ha a fizikális térben rend, harmónia van, az visszahat magára a testre is. Ezt követte a Csikung, amely a testben lévő energiát harmonizálja, gyarapítja, az öngyógyító folyamatokat beindítja.                                                                                
A természetgyógyászati alapképzések után egyértelműnek tűnt a szak/szakok választása: akupresszúra és fülakupunktúrás addiktológia                                                                                                                                                                                                       
Folyamatosan képzem magam, hiszen, ha adott problémára többféle kezelési módot tudok ajánlani, annál inkább személyre szabhatom a kezelést.
A mai mozgásszegény - a telefon, tablet, számítógép és tv köré szervezett - világunkban egyre több ember életét keseríti meg a nyak-váll-gerincproblémák sokasága.  Nem csak az idősek betegsége ez, ma már az iskolások nagy százaléka is mozgásszervi problémával küzd. Pedig természetes étkezéssel, rendszeres mozgással, időseknél napi 1-2 óra sétával mindez megelőzhető, kezelhető lenne.
Gajáry Erika és a Musculogika új távlatokat nyitott meg számomra az izmok, illetve ínszalagok rendellenességéből fakadó mozgáskorlátozottságok hatékony kezelésében.
Ha mozgásszervi fájdalmaitól szeretne megszabadulni, és Ön is hajlandó változtatni egy egészségesebb életmód érdekében, úgy várom szeretettel Miskolcon.

Bejelentkezés és információ
+36 30 326-0101
3521 Miskolc, Kassák Lajos u.40.
tnagyerika@fulakumiskolc.hu
www.fulakumiskolc.hu

Miskolc és vonzáskörzete

******************************************************

Aradi Gabriella

 

 

 

 

 

 

 

Érd, Diósd

******************************************************

Faragó Ilona

Faragó Ilona vagyok, Békéscsabán élek. Közel 20 évvel ezelőtt találkoztam a csontkovácsolással, amibe azonnal beleszerettem. Számos módszert tanultam masszázst, vezetett kimozgatást, csontkovácsolást, Keleti és Nyugati módszereket. Mindegyik rendkívül hatásos a  mozgásszervi problémák csökkentésére, illetve megszüntetésére.
Mindig kerestem, hogy lehetne rövid idő alatt csökkenteni a fájdalmat és lehetővé tenni az örömteli, könnyed mozgás képességét.
Szerencsére találkoztam a Musculogikával, ami a munkámba jelentős változást hozott. Számos akut és krónikus mozgásszervi fájdalmaknál, sérüléseknél hozzájárulás lehet ez a módszer.
Szeretettel várom a hozzám fordulókat Békéscsabán.

Bejelentkezés és információ:

+36 70 281 1999
farago.icsuka@gmail.com
Békéscsaba és vonzáskörzete

******************************************************

Skultéty Zoltán

Budapest

******************************************************

Dr. Somossy Anita

Budapest

******************************************************

******************************************************

 

Ide esetleg a Te neved fog kerülni?

******************************************************

******************************************************


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web