Módszer oktatása

A MuscuLogika alaptanfolyamról általában azt kell tudni, hogy 4 alkalom, vagyis 4 nap alatt képes valaki elsajátítani az elméleti és gyakorlati ismereteket.

Az oktatás 1/2 10-18 óráig tart, jelen pillanatban Törökbálinton.

A négy alkalom időpontjait előre kijelöljük.  Az, hogy mikor indul a legközelebbi csoport, a "tanfolyami naptár" menüpontban lehet megtekinteni.

Általában havi 1 vagy 2 hétvégi nap, de elképzelhető, hogy igény szerint majd nyáron indítunk intenzív csoportot is, ahol egymást követő  2 nap alatt gyorsabban haladunk az anyaggal.

A tanfolyami díj 20.000.-Ft/nap és lehetőség van alkalmankénti fizetésre is.

60 év felettieknek és házaspároknak - ha együtt jönnek -   15.000.-Ft/nap/fő.

Ismétlési lehetőség is van, az ismétlő kedvezmény 50% a teljes árból.

Ha valaki előre nem látható okból nem tud jönni valamelyik alkalommal, mivel a 4 modul egymásra épül, úgy azzal a csoporttal már nem tudja folytatni tanulmányait, de egy másik csoportba be tud csatlakozni, amikor a csoport annál az anyagrésznél tart, aminél az előző csoportból kimaradt.

A gyakorlati részt a hallgatók egymáson végzik, de azt követően képesek bárkin, aki kéri, a tanultakat alkalmazni.

A tanfolyamhoz előképzettség nem szükséges, csupán az őszinte szándék, hogy segíts olyan embereknek, akik ezt kifejezetten óhajtják.

Ha érdekelne a tanfolyam, kérlek írj e-mailt, melyben szerepeljen a neved, telefonszámod.
Kérjük, hogy jelentkezésed erre e-mail címre küldd:

musculogika@musculogika.hu


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web