Vissza a listához

2011-12-20

Mire jó a TULSI? 2. rész

Kedves Mindenki!

Nagy örömmel küldöm a Steven Maimes által összegyűjtött információhalmaz második részét a Tulsi tea áldásos hatásairól.

Az említett weboldalon, ahol Steve közzétette ezeket az információkat (www.holy-basil.com ), maga is elmondja, hogy ezt a szinte minden aspektust kimerítő, részletes írást azért teszi közzé, hogy minnél több embert informáljon róla, s ha nem kereskedelmi célból használja fel valaki, akkor még csak engedélyt sem kell kérni tőle. Mi ennek ellenére ezt megtettük - amihez ő azonnal hozzá is járult.

Steven Maimes

 

2. rész


A BELSŐ ELVÁLASZTÁSÚ MIRIGYEK RENDSZERE
(agyalapi mirigy más néven hipofízis, pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, mellékvese, csecsemőmirigy, tobozmirigy, hasnyálmirigy, petefészkek, herék)

Adaptogén hatás:

AYURVEDA: Növeli az Ojas-t (szanszkrit szó, kb. „életerő”-t jelent) (egy olyan esszencia, mely fenntartja, támogatja a testet), és adaptogén.

Egyéb hatások:


 

Így, advent utolsó vasárnapját is magunk mögött hagyva, a jó testi, lelki és szellemi egészségen kívül még azt kívánom, hogy ne csak a karácsonyfán, hanem mindannyiunk szívében is gyúljon fel a Szeretet fénye.


Steven Maimes-t idézve:
„Az igazán spirituális ösvények mind találkoznak középen.”

 

Truly Spiritual Paths

 

EZÚTON KÍVÁNUNK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET SZERETETTEL


GAJÁRY ERIKA


Ha valaki szeretné majd egyben, nem pedig részletekben megkapni az egész írást, kérem jelezze!


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben,
ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni.
Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web