Lázár Tamás

2011-ben változást szerettem volna az életemben, ezért az érdeklődésemet a masszázs felé fordítottam. Miközben a svédmasszázst tanultam, már éreztem, hogy az a tudásanyag, amire szert teszek, kevés lesz, így közvetlen utána a gyógy-és sportmasszőr bizonyítványt szereztem meg.

Munkahelyemen így már célzottabban igyekeztem a felmerülő mozgásszervi problémákat kezelni, de rá kellett jönnöm, hogy még mindig nem elég a tudásom ahhoz, hogy probléma specifikusabban tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

Ezirányban évekig keresgélve, számos tanfolyam elvégzése után találtam rá a Yumeiho masszázsra, mely újabb kapukat nyitott ki a lehetőségek terén.

A tanfolyamok során ismerkedtem meg Skultéty Zoltánnal. Ő keltette fel az érdeklődésemet a MuscuLogika iránt. A tanfolyamon, mikor Erika bemutatta a kezelést, eleinte szkeptikus voltam, de látva és érezve az azonnali csodálatos eredményeket, meggyőzött arról, hogy ez egy jó út, amin elindultam és haladok tovább.

Sopron és vonzáskörzetében szeretettel várom a hozzám fordulókat.

Telefonszám: +36 30 275 7275


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web