Kissné Ruzsom Szilvia

Kissné Ruzsom Szilvia vagyok, musculógus.
Egész életemben fontos volt számomra, hogy olyan eszközöket, módszereket ismerjek meg, amellyel aktivizálhatjuk azt a „csodálatos gépezetet”, amik mi magunk vagyunk.

A MuscuLogika is a test öngyógyító képességét használja, amellyel rendkívül gyorsan érhető el a szervezetben változás, ennek köszönhetően megszűnik a fájdalom, a korlátozottság. Aki úgy érzi, hogy saját felelősségvállalása mellett segítségem kéri gyógyulásához, aki úgy érzi- hozzájárulás lehetek életében, vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim valamelyikén. Várom Önt hétvégén: Gödöllő, Hat­van, Veresegyház, Aszód és környéke. (Budapesttől 37 km, Gödöllőtől 11 km, Hat­van­tól 15,8 km).

Bejelentkezés és információ:
Telefon: +36 70 342 1608
E-mail: ruzsom.szilvia45@gmail.com

Gödöllő, Hatvan, Veresegyház, Aszód és környéke. Hétvégén.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web