Spirituális választerápia

Az SVT egy lelki-szellemi eljárás, melynek segítségével a tudatalattiban tárolt blokkokat, előző életes és jelen életbeli energiákat lehet felismerni és Felső Énünk segítségével ez a felismerés az adott élethelyzet vagy szituáció mindannyiunk számára hasznos megoldásához vezethet.

Mindenkinek van tudatalatti elméje, ahol előző életeinkből vagy jelen életünk korábbi fázisaiból keletkezett energiák és programok befolyásolják a jelen életünk minőségét, teljességét és harmóniáját.  Az SVT alkalmazása során egy inga és egy speciális táblázatrendszer segítségével azonosítjuk be a jelen életünket korlátozó hit-, hiedelem-, korlát- és szokásrendszereket, hiszen a lélek azért inkarnálódik fizikai testbe, hogy ezektől megszabadulva visszataláljon isteni mivoltára és mindenki javát szem előtt tartva tudjon boldog, kiegyensúlyozott és szabad életet élni.

A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web