Dr. Hulda Regehr Clark szinkrométere

Hulda Regehr Clark Kanadában a Saskatchewan Egyetem biológia szakán kezdte meg tanulmányait, ahol elnyerte a Bölcsészettudományok Doktora, Magna Cum Laude és a Bölcsészettudományok Magisztere címeket. Tanulmányait a McGill Egyetemen folytatta, majd a Minnesotai Egyetemre járt, ahol biofizikát és sejtfiziológiát tanult. 1958-ban a fiziológia doktorává avatták. 1979-ben otthagyta a kormány által támogatott kutatásokat, és magántanácsadóként dolgozott.

Több évtizedes kutatásai során arra a következtetésre jutott, hogy betegségeink okai a különböző kórokozók/élősködők (vírusok, baktériumok, gombák, férgek, stb...) és a szennyeződések. Ezeknek a kimutatására feltalált egy, az emberi test átvizsgálására alkalmas elektronikus készüléket, a Syncrometert.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web