Mora módszer

Mind a kozmikus, mind pedig a földi világunk állandóan változó, kölcsönösen egymásra ható rezgéshalmazokból épül fel.

Az emberi szervezet ezen rezgéseinek mérésén alapul a mikro magnetikus diagnosztika és terápia, mely a XX. század végének forradalmi előrelépése a gyógyításban.

A mikro magnetikus terápiák meghatározó irányvonalát képviseli a Mora terápia , mely a szervezet aktuális energetikai helyzetének feltérképezésére és az energetikai viszonyainak harmonizálására szolgál.

Hogyan történik az állapotfelmérés?

A vizsgálat kb. másfél órát vesz igénybe.

Kizáró okok:

  1. beépített szívritmus-szabályozó (pacemaker),
  2. epilepszia,
  3. terhesség.

A vizsgálat a köröm mellett található akupunktúrás pontokon történik egy tollszerű eszköz segítségével. Tűszúrást nem alkalmazunk, teljesen fájdalommentes.

A vizsgálat során információt kap:

  1. szervezete egészének működéséről, a szervek állapotáról,
  2. allergiáiról, intoleranciáiról,
  3. esetleges gombafertőzöttségéről,
  4. vitaminok-, ásványi anyagok szintjéről;
  5. olyan anyagok tesztelése történik, amelyek a szervezet aktuális energetikai helyzetét kedvezően befolyásolják (pl. homeopatikumok, Schüssler-sók, Bach-virágok, növényi kivonatok, nozódák, egyéb természetgyógyászati szerek).

Bővebben itt (a tájékoztató új ablakban nyílik meg)

Az állapotfelmérés lezárásaként a vizsgálatot végző orvos összefoglalja az eredményt, elmagyarázza az annak hátterében álló folyamatok lényegét és részletesen tájékoztatja a pácienst a lehetséges megoldásokról.


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web