Ayurvedikus Tulsi teák

Bizonyos országokban, így például Indiában az emberek a természet részeként élik életüket. Maga a Tulsi, vagyis a szent bazsalikom is olyan vidékekről származik, ahol az emberek számára egyértelmű, hogy nem mérgezik a földet és a vizeket, a növényeket inkább kisebb parcellákon, természetes módszerek és anyagok felhasználásával termesztik, növényvédőszerek és a környezet pusztítása nélkül.

A Tulsi selymes íze és karakteres illata a benne rejlő értékes illóolajoknak köszönhető, és hogy ezt meg is őrizhesse, amíg levelei a csészébe kerülnek, mindig frissen, csak megrendelére szedik és csomagolják.

Miben más?
Az Organic India Tulsi teái mindhárom indiai bazsalikom változatot tartalmazzák, nemcsak a legelterjedtebb Krishna Tulsi-t, és egyesítik a fajták előnyös tulajdonságait.

A Tulsi levelét és virágzatát mindig frissen, a beérkező megrendelések szerint szedik le és csomagolják, akkor, amikor a legmagasabb az illóolaj tartalma. Nem áll hónapokig raktárakban, ezért amikor Ön kibontja a dobozt,  érezheti azt a mindent átható illatot, ami nem különféle hozzáadott aromáknak, hanem ennek az eljárásnak köszönhetően marad meg.

A Tulsi filterezett és "szálas" változatban is kapható, ám nincs különbség a tartalomban, vagyis a filterbe nem a tárolókból kisepert maradék kerül, hanem ugyanaz a minőségű tea, mint a dobozos változatba.

Bár a Tulsit Hollandiában és az amerikai kontinensen is termesztik, Indiából származik, innen honosították meg világszerte (a középkorban került Európába, itt kapta a szent bazsalikom nevet). Épp ezért a valóban kedvező feltételeket a növény számára az indiai klíma biztosítja.

A Tulsi kollekció az Organic India együttműködésével fenntartott farmokról, családi gazdaságokból származik, és átcsomagolás nélkül, közvetlenül kerül hozzánk.

India különösen gazdag szennyezetlen területekben, így nagyon jó feltételeket biztosít az organikus - fenntartható gazdálkodás számára

Az Organic India-féle Tulsi esetében kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a farmerek és a kis családi gazdaságok számára az együttműködés megfeleljen a fair trade feltételeinek

Forrás: www.tulsi.hu

A népi gyógymódok és a "házipatika" szerei, valamint a táplálékkiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!
 


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web