Vissza a listához

2015-06-25

ArgiMax SP sprayVITAMIST® ARGIMAX SP

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ SPRAY - 13,3 ml


Sajnos az európai törvényhozás miatt többé nem tájékoztathatjuk a fogyasztókat részletesen, hogy mire használhatják ezt a terméket. Az alábbi elérhetőségeken tudunk segíteni ebben, tanácsért vagy részletesebb információkért a 06 20 328 37 55-ös számot hívja, kérésére visszahívjuk.


Leírás


Az aminosavak fontos szerepet játszanak a testben. Különleges fehérjeépítőkövek, és lehetővé teszik a tápláló elemek felszívását. A test  aminosavakat használ, hogy biztosítsa minden szükséges alapanyag elkészülését és minden folyamat megfelelő működését. Az arginin egy aminosav, 1886-ban a svájci kémikus, Ernst Schultze fedezte fel. Az argininnak pozitív hatása van a vérkeringésre és jót tesz a véredények állapotának.

A citrulin is egy aminosav. Neve a latin citrullus, görögdinnye szóból ered, mert a görögdinnyében jelentős mennyiségben megtalálható. Az arginin és a citrulin kombinációja életfontosságú szerepet játszik a testben. Mindkettő fontos, hogy fenntartsuk véredényeink falának simaságát és erejét. Ez része a normális, eredményes vérkeringésnek, hogy a szövetekhez és szervekhez eljussanak a tápanyagok.

A nitrogén-oxid (NO) egy olyan gáz a szívünkben és a véredényünkben, melyet a testünk termel. A legtöbb élőlényben előfordul. Sok funkciója van, többek között kiemelkedően fontos szerepet játszik, mint neurotranszmitter, vagyis jelzővegyület az idegrendszerben és segít a normális vérnyomás megőrzésében. A nitrogen-oxid sok folyamatban vesz részt a testben.

A fiziológiai vagy gyógyszerészeti Nobel-díjat Robert F. Furchgott, Louis J. Ignarro és Ferin Murad orvosoknak/kutatóknak ítélték, akik a nitrogént, mint a kardiovaszkuláris rendszer jelzőmolekuláját vizsgálták.
Mivel csak az arginin aminosav felelős a szervezetben a nitrogéntermelésért, a kutatás lehetővé tette számunkra, hogy megértsük a fontosságát ennek a bizonyos tapanyagnak.

Az Argimax SP tartalmaz még D- és E-vitamint.  Ez segíti a normál izomműködést, asszisztál és szerepet játszik a test immunrendszerében, és a sejtosztódás folyamatában.
Összetevők: A-vitamin, E-vitamin, C-vitamin, B3-vitamin, folsav, béta-karotin, rózsasziromkivonat (biofavonoidok).

Összetevők/      Napi adagolás          %
Mennyiség.        (8 fújás).                RI**

Arginin               20 mg.                    *
E-vitamin.          7,4 mg a-TE.           62
Citrulin.              5 mg.                      *
D-vitamin.          10 mg.                  200

* =RI (ajánlott bevitel) nem megállapított
** RI=ajánlott bevitel (régebben RDA)


TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ SPRAY - 13,3 ml


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web