Vissza a listához

2014-12-16

C+Zink vitaminspray tapasztalat

Sajnos sokan nem kapták meg valami technikai hiba miatt legutóbbi hírlevelünket, ezért most újra küldjük. Azoktól, akinek már nem új, ezúton is elnézést kérünk.

Egy Édesanyától kaptam az alábbi levelet, amihez a következőket írta:

 

Természetesen nyugodtan közzé teheti levelem! Még akár a nevemmel is, mert én is azon leszek hogy a környezetemben minél többen tudomást szerezzenek erről a csodás termékről.
Sajnos ez a vírus most nagyon tombol több ismerős településen is. Ha csak egyetlen kisgyermeket tudok megszabadítani ezáltal a fájdalmaktól, már akkor is megérte, és örömmel segítek!

Kedves Erika!

Szeretnék köszönetet mondani!
Az Ön gyors és kedves segítségének hála 2 éves kisfiam sokkal jobban van.

A Vitamist C+Zinc nélkül nem is tudom hogyan éltük volna túl az éjszakát. A fájdalomcsillapító rövid ideig hatott és fájdalomtól sírva ébredt kisfiam. Még innivalóját sem fogadta el. A szájába fújtam egyet a spray-vel és mint valami "varázslat" abbahagyta a sírást, ivott és máris álomba szenderült! Hatása sokkal tovább tartott, mint a fájdalomcsillapítók. Ezután már csak ezzel kezeltem fájdalmas ébredéskor és reggel már ő kérte hogy fújjuk. A szájában a sebek kissebbek és ami a lényeg kevésbé fájdalmasak!
Mindenkinek csak ezt fogom ajánlani a kéz-láb-száj fertőzéses megbetegedésre, mert velünk csodát tett!

El sem tudom mondani mennyire hálásak vagyunk!

Köszönettel: Teszárs Katalin


A népi gyógymódok és a "házi patika" szerei, valamint a táplálék kiegészítők, hatásosak lehetnek bizonyos egészségügyi problémákkal szemben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján betegségeket lehetne diagnosztizálni vagy kezelni. Bármilyen egészségügyi problémával, tünettel forduljunk szakemberhez!

Az oldalon szereplő információk, publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Grafika és kivitelezés: MandG.Web